Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Θέλουμε να παίρνουμε ότι αξίζουμε μέσα στο γήπεδο»

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Θέλουμε να παίρν...

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής για τη νίκη με τη Δόξα Δράμας

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της Παναχαϊκής ήταν ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 1-0 των «μαυραετών» και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «κοκκινόμαυρων»:

«Συγχαρητήρια στον Άγγελο (Διγκόζη) για τη δουλειά του. Νομίζω ότι αυτά που κάνει η Δόξα είναι περισσότερο θετικά παρά αρνητικά και δεν μειώνονται από ένα κακό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ξέραμε ότι παίζουμε με μία καλή ομάδα, που είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις και δώσαμε ιδιαίτερη βάση εκεί. Κρατήσαμε μπάλα στο πρώτο μέρος, προσπαθήσαμε να βγούμε από τις πλευρές και να απειλήσουμε.

Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κινδυνεύσαμε κιόλας σε καμία περίπτωση. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, άλλαξαν οι ρόλοι και θέλαμε εμείς να παίξουμε στις αντεπιθέσεις να πετύχουμε και ένα δεύτερο τέρμα και να καθαρίσουμε το ματς.

Μας επηρέασαν ωστόσο οι αναγκαστικές αλλαγές. Ο αντίπαλος είχε και μία καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά ευτυχώς για εμάς δεν δεχτήκαμε γκολ. Τα θετικά μας είναι πολύ περισσότερα από τα αρνητικά. Δίνω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την έως τώρα πορεία μας».

Σε ερώτηση για τον κόσμο:

«Όπως έχει πει και ένας μεγάλος, στο ποδόσφαιρο υπάρχει η αγία τριάδα, οι προπονητές, οι παίκτες, ο κόσμος. Ο κόσμος έχει γυρίσει στο γήπεδο, αγκαλιάζει την προσπάθεια των παικτών, εμείς έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και όχι απέναντι όπως γίνεται σε άλλες ομάδες».

Σε ερώτηση για το αν η Παναχαϊκή πάει για άνοδο:

«Θέλουμε να παίρνουμε ότι αξίζουμε μέσα στο γήπεδο γιατί για παράδειγμα στον Άρη, δεν πήραμε ότι αξίζαμε. Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από εκεί. Έχουμε δρόμο μέχρι τις γιορτές, έχουμε άλλους δύο αγώνες μπροστά μας και θα ξέρουμε πριν τα Χριστούγεννα που βρισκόμαστε.

Πάμε σε κάθε γήπεδο για να κερδίζουμε, αυτός είναι ο στόχος. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν έχουν σχέση με την βαθμολογική θέση, έχουν σχέση με την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο. Δεν τα έχουμε κάνει όλα καλά, έχουμε κάνει και λάθη και αυτά θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστροφή στις νίκες για την Παναχαϊκή-Επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας στην Αγυιά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports