Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η νέα ζωή του Γιάννη Δημαρά στην Ιταλία - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Η νέα ζωή του Γιάννη Δημαρά στην Ιταλία ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τον εντοπίσαμε στην Πάτρα και μας μίλησε για τη ζωή του σήμερα

Τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Δημαρά εντόπισε η κάμερα του thebest.gr να κινείται στο κέντρο της Πάτρας, κρατώντας από το χέρι την όμορφη σύζυγό του Μαριλένα. Θελήσαμε να μάθουμε περισσότερα για την σημερινή ζωή του πρώην δημάρχου Πατρέων κι αν και φειδωλός στις δηλώσεις του on camera μας είπε όλα όσα θέλαμε να γνωρίζουμε γι' αυτή.

Δείτε το βίντεο

Μεταξύ Βενετίας και Μιλάνου, ζεί πλέον ο πρώην δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς. Μαζί με την όμορφη σύζυγό του, μένουν τους περισσότερους μήνες του χρόνου, στη Βιτσέντσα.

Η Βιτσέντσα (Vicenza) είναι μια πόλη 116.000 περίπου κατοίκων, στο Βένετο της βορειοανατολικής Ιταλίας και πρωτεύουσα της επαρχίας της Βιτσέντσας. Βρίσκεται περίπου 60 χιλιόμετρα δυτικά της Βενετίας και 200 χιλιόμετρα ανατολικά του Μιλάνου.

Το σπίτι στο οποίο διαμένει ο Γιάννης Δημαράς με τη σύζυγό του, βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, σε ένα προάστιο της Βιτσέντσα. Η περιοχή έχει πολύ πράσινο και βρίσκεται μέσα στο δάσος.

Όπως δήλωσε στο thebest.gr πλέον τα όποια προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει είναι καθαρά προσωπικά και όχι πια όσα τον βάρυναν στο πρόσφατο παρελθόν, με την εμπλοκή του στα κοινά σαν δήμαρχος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight