Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η "βιτρίνα" του καστανά στη συμβολή της Μαιζώνος με την Ερμού - ΦΩΤΟ

Η "βιτρίνα" του καστανά στη συ...

Στο πόστο του υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες

Πόσο "ΕΦΚΑ...Άστατος" ο κόσμος που ζούμε.Τις κρύες νύχτες του χειμώνα το γεύμα με κάστανα προσφέρει μια αίσθηση ζεστασιάς, ειδικά κοντά στην εστία ψησίματος.

Με κρύο η βροχή, η άγνωστη φιγούρα περιμένει στο πέρασμα ,άνθρωποι βιαστικοί, μέσα στη σιωπή της ρουτίνας .Δύο λέξεις παραπάνω δίνουν την αίσθηση ότι είναι και αυτός ένας από εμάς, όχι ένας αδιάφορος μικροπωλητής που οφείλει να μας κάνει το κέφι.

Μόλις άρχισε να βρέχει,με μοναδική ικανότητα προσφέρει μια μερίδα κάστανα " Κρήτης", πρόκειται για εξαιρετικό προϊόν σημείωσε.

Η απειλή της μανίας του ανέμου δεν τον απομακρύνει,"τα έξοδα πολλά,225 ευρώ κάθε μήνα για το ασφαλιστικό ταμείο,50 για την άδεια του Δήμου,πρόσθεσε καθημερινά τα κάρβουνα,σκέψου την ποιότητα ,πρέπει να σέβομαι τον πελάτη".

Η εποχή στα χνάρια της οικονομικής αδυναμίας,ακόμα και για τον καστανά μειώθηκε η κατανάλωση ,αλλά ο άνθρωπος στην συμβολή Μαιζώνος και Ερμού παλεύει καθημερινά.

Στα αρχεία των οικονομικών υπηρεσιών ,κρύο ,βροχή ,παγωνιά συνθέτουν βιτρίνα,αδιάφορο το σκηνικό του επαγγελματία,ειδικά αυτός και αρκετοί συνάδελφοι χαμογελούν στην παγωνιά.

Μερικές σκέψεις για όσους ανθρώπους παλεύουν μακριά από καλαίσθητους χώρους η προστατευμένα γραφεία,αλλά μάς προσφέρουν υγεία,αναμνήσεις και παραδοσιακή ζωή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις