Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυγενάκης: «H αποκάλυψη του σκανδάλου Τσίπρα -Καμμένου μόλις ξεκίνησε»

Αυγενάκης: «H αποκάλυψη του σκανδάλου Τσ...

Ραδιοφωνική συνέντευξη

«Το “σκάνδαλο Καμμένου”, είναι ουσιαστικά “σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου”», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΘΕΜΑ 104.6” και στους δημοσιογράφους κ. Βασίλη Χιώτη και κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο, ο Γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Καλούμενος να σχολιάσει τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή αναφορικά με την υπόθεση των εξοπλιστικών και το «σκάνδαλο Καμμένου», ο Γραμματέας της Ν.Δ. δήλωσε: «Η υπόθεση Καμμένου μόλις άνοιξε. Ο κ. Τσίπρας μπορεί να θέλει το θέμα να κλείσει πρόκειται, όμως, για ένα θέμα που έχει πολλές “ουρές”. Ένα σκάνδαλο που ο κ. Τσίπρας επέλεξε χθες να πάρει πάνω του» και συνέχισε λέγοντας «το “σκάνδαλο Καμμένου”, είναι ουσιαστικά “σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου”.

Για το ίδιο ζήτημα ο κ. Λ. Αυγενάκης σημείωσε: «Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και η ελληνική κοινωνία άρχισαν να ασχολούνται με αυτό. Θα έχει συνέχεια. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και η Κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει».

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ, ανέδειξε τα εξής ερωτήματα τα οποία, όπως τόνισε, ο Πρωθυπουργός άφησε αναπάντητα:

«-Για ποιο λόγο ο κ. Καμμένος εξαπάτησε το Ελληνικό κοινοβούλιο και δεν ανέφερε ότι υπάρχει μεσάζοντας ή μεσάζοντες; Για ποιο λόγο χρειάζονται μεσάζοντες, όταν απαγορεύονται ρητά από νομοθεσία του 2011;

-Γιατί υπεγράφη συμφωνία με τον συγκεκριμένο μεσάζοντα που από το 2014 ενέχεται σε σοβαρές παραβάσεις και του έχει επιβληθεί πρόστιμο από τις ελληνικές Αρχές; Μεσάζοντας ο οποίος είναι καταδικασμένος για λαθρεμπόριο οπλών.

-Υπάρχει ή δεν υπάρχει συμφωνία; Και αν ναι γιατί δεν έχουν πιστωθεί τα 66 εκατομμύρια ευρώ στα δημόσια ταμεία; Εάν όμως δεν υπάρχει συμφωνία ποιος έχει την ευθύνη που χάθηκαν τα έσοδα αυτά;»


«Η Βουλή έχει συμφωνήσει να πωληθούν στη Σαουδική Αραβία 300.000 βλήματα. Η ενημέρωση που στέλνει η Πρεσβεία λέει ότι η Σαουδική Αραβία ενδιαφέρεται για 100.000 βλήματα, κάτι που φυσικά γνώριζε και ο κ. Κοτζιάς, ο οποίος φέρει επίσης ευθύνες. Που θα πήγαιναν, λοιπόν, τα υπόλοιπα 200.000 βλήματα και σε ποιες τσέπες θα πήγαιναν τα λεφτά από την πώληση αυτών των βλημάτων;» Ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λ. Αυγενάκης.

Στο τέλος της συνέντευξης ο Γραμματέας της ΝΔ δήλωσε: «Η Νέα Δημοκρατία υπέβαλε, σήμερα το πρωί, αίτημα έκτακτης σύγκλησης της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής με σκοπό την πλήρη ενημέρωση των βουλευτών με την ακρόαση όλων των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου. Όλα είναι στο τραπέζι. Όλα θα έρθουν στο φως!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις