Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Χρυσός" με πολλά ρεκόρ ο Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης του ΚΕΔΜΟΠ- Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Ultra-Triathlon 2017

"Χρυσός" με πολλά ρεκόρ ο Κωνσ...

Ο πρώτος αθλητής που κερδίζει δυο αγώνες 2.260 χλμ μέσα σε ένα χρόνο

Ο Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης, αθλητικός εκπρόσωπος του Κέντρου Ενημέρωσης και προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) - «Χάρισε Ζωή», ανακηρύχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής για το 2017 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ultra-Triathlon, που διεξήχθη σε έξι χώρες (ΗΠΑ, Ελβετία, Γερμανία, Μεξικό, Λιθουανία, Αυστρία) με τη διοργάνωση  δέκα αγώνων.

Ο Κωνσταντίνος, ως ο μοναδικός Έλληνας υπερτριαθλητής, συμμετείχε σε 6 αγώνες σε διάστημα οκτώ μηνών από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο του 2017, κατακτώντας τέσσερα μετάλλια (δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο).

Συνολικά, τα χιλιόμετρα των αγώνων του Έλληνα υπερτριαθλητή ήταν 6800 χλμ (114 χλμ. κολύμβηση, 5400 χλμ. ποδηλασία, 1260 χλμ. τρέξιμο).

Επιπλέον, έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία που ολοκληρώνει επιτυχώς και μάλιστα στην πρώτη θέση δύο αγώνες απόστασης 2.260 χλμ μέσα στην ίδια χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος, ως αθλητικός πρεσβευτής του Κέντρου Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ), αλλά και φοιτητής στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου μας, με την προσπάθειά του αυτή μετέφερε το μήνυμα του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της συνεχούς προσπάθειας ανακάλυψης των σωματικών και ψυχικών ανθρώπινων δυνάμεων μέσω του αθλητισμού.

Κ. Ζεμαδάνης: Ο αθλητής και επιστήμονας που μεταφέρει σε όλο τον ...



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις