Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Ήττα για τα κορίτσια της ΝΕΠ

Πόλο: Ήττα για τα κορίτσια της ΝΕΠ

Με 10-6 από την Γλυφάδα

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 10-6 από την Γλυφάδα ς στην πρεμιέρα της Β' Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής. Στον αγωνιστικό τομέα η Γλυφάδα πήρε από νωρίς το προβάδισμα με 3-1 στην πρώτη περίοδο, προβάδισμα που αύξησε περισσότερο στο δεύτερο οκτάλεπτο φτάνοντας το σκορ στο 5-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου ξεκίνησε λίγο καλύτερα και μείωσε το σκορ σε 7-5, όμως ένα ακόμη δυνατό τέταρτο οκτάλεπτο από τον ΑΝΟΓ δεν της έδωσε δικαίωμα να φτάσει στην ανατροπή. Από δύο γκολ για τη ΝΕ Πατρών πέτυχαν Μοίραλη και Σολανάκη, όπως και η Ελληνιάδη για τις γηπεδούχους.

Σημειώνεται πως στο 1.10 του δευτέρου οκταλέπτου απεβλήθη η Βούλα Μανέτα των φιλοξενούμενων, για διαμαρτυρία στο διαητητή της αναμέτρησης.

Τα 8λεπτα: 3-1, 2-1, 2-3, 3-1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Κενετίδου, Ελληνιάδη 2, Λούδη 1, Μαμόγλου 1, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου 4, Ακριτίδου 1, Παπαναστασίου Δ. 1, Ντάσιου, Αρχοντάκη, Κοντονή, Γιαννοπούλου

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Μανέτα Β., Ανδρουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ., Μανέτα Μ., Μανέτα Σ. 1, Μπαλάτσα Ν., Λυκοθανάση, Μοίραλη 2, Μπιτσάκου, Κουτέλη 2, Σολανάκη 1, Γιαννακέα, Ρακιντζή, Τσιμάρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Δύσκολη αποστολή για τη ΝΕΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports