Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πόσο «πάνε» οι τάφοι στο Κοιμητήριο του Σουλίου της Πάτρας

Πόσο «πάνε» οι τάφοι στο Κοιμητήριο του ...
Βγενόπουλος Φάνης

Γιατί «έπεσαν» οι τιμές

Μακάβριο μεν, αλλά μέσα στη… ζωή. Τα τελευταία χρόνια με την πληθυσμιακή συγκέντρωση πέριξ του αστικού κέντρου της Πάτρας, οι τάφοι έχουν γίνει… δυσεύρετοι και πανάκριβοι, τόσο στα Δημοτικά, όσο και στα Ενοριακά Κοιμητήρια. Για αυτό άλλωστε οι τιμές τους έχουν φτάσει στα ύψη, κυρίως στα δυο Δημοτικά Κοιμητήρια, τα οποία καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της πόλης.

Για το λόγο αυτό, τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον για την αγορά τάφου, στρέφεται στα ενοριακά Κοιμητήρια γύρω από την Πάτρα, όπου και εκεί οι τιμές έχουν ανέβει, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος.

Στο Δημοτικό Κοιμητήριο Σουλίου, όπου υπάρχουν αδιέτεοι τάφοι και μάλιστα η τιμή τους μειώθηκε.

Βέβαια, η μείωση έχει να κάνει με το κατασκευαστικό κομμάτι των τάφων, οι οποίοι πωλούνται χωρίς τη λάρνακα, δηλαδή τα τοιχία πέριξ του μνήματος. Έτσι οι τιμές έπεσαν κατά 500 ευρώ για τον διπλό τάφο και κατά 300 στον μονό και διαμορφώθηκαν ως εξής:

Για διπλό οικογενειακό τάφο 1.500 ευρώ και για οικογενειακό τάφο 1.125 ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τα ανωτέρω ποσά μπορούν να αποδίδονται σε τρεις ισόποσες δόσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις