Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι δρόμοι στην Πάτρα ασφαλτοστρώνονται αλλά χωρίς διαγράμμιση

Οι δρόμοι στην Πάτρα ασφαλτοστρώνονται α...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Μόνιμο έλλειμμα στις συνοικίες της πόλης

Φρεσκοανακατασκευασμένος ασφαλτοτάπητας (οδός Καποδιστρίου) ύστερα από την υλοποίηση που ξεκίνησε πέρυσι το φθινόπωρο (2016), ενός μεγάλου έργου σχετικών παρεμβάσεων του Δήμου Πατρέων, που ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με εξαίρεση την Γούναρη, την Κορίνθου και 2-3 ακόμα κεντρικούς δρόμους, ουδείς άλλος στην πόλη έχει τη σχετική -προβλεπόμενη εκ του νόμου- σήμανση.

Δηλαδή διαγράμμιση στη διάβαση πεζών, λευκή γραμμή στην άκρη του οδοστρώματος - δίπλα στο πεζοδρόμιο, λευκή γραμμή για τη σήμανση λωρίδων κυκλοφορίας (όπου χωρούν περισσότερα του ενός αυτοκίνητα), διπλή διαχωριστική γραμμή εφόσον πρόκειται για δρόμο με δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και γιατί όχι; -όπως γίνεται στο εξωτερικό- διαγράμμιση των θέσεων πάρκινγκ.

Π.χ. Γιατί στα Ψηλαλώνια τα Ι.Χ. παρκάρουν κάθετα στο πεζοδρόμιο (ή καλύτερα σχεδόν κάθετα), ενώ σε άλλα σημεία αυτό απαγορεύεται;

Με βάση την παιδεία των Πατρινών (πεζών και οδηγών) και τα οικονομικά του Δήμου, δεν προβλέπεται να συμβούν όλα τούτα στην Πάτρα (παρά το ότι τουλάχιστον μπροστά στα σχολείααυτό έγινε). Ισως σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις