Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μαρία Μπαλάτσα: "Το μυστικό μας είναι ο Δημήτρης Μπιτσάκος και το καλό κλίμα που έχουμε"

Μαρία Μπαλάτσα: "Το μυστικό μας είν...

Η νεαρή αθλήτρια της ΝΕΠ μίλησε για τη φετινή χρονιά

Για το Ηράκλειο της Κρήτης θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα  η ΝΕΠ, η οποία το Σάββατο (16.00) θα παίξει με αντίπαλο το Ρέθυμνο στο τελευταίο παιχνίδι για την α΄ φάση (Β΄ Ομιλος) του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο. Δηλώσεις για την αναμέτρηση, αλλά και για την πρόσφατη νίκη επί του Τρίτωνα Αμαρουσίου έκανε η Μαρία Μπαλάτσα. Οι κυριότερες τοποθετήσεις της νεαρής πολίστριας της ΝΕΠ έχουν ως εξής:

«Το μυστικό μας γι΄ αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα, με τις 5 νίκες σε αντίστοιχους αγώνες, είναι αφενός η βοήθεια του προπονητή μας, Δημήτρη Μπιτσάκου, ο οποίος είναι πάντοτε κοντά μας και αφετέρου η συνεργασία και το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ όλων των παικτριών της ομάδας μας. Σημαντική, επίσης, είναι και η καλή άμυνα που παίζουμε κάθε φορά, καθώς αυτό είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο, το οποίο καθορίζει και τις νίκες».

«Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι δύσκολο. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με την οποία γνωριζόμαστε μεταξύ μας παικτικά. Η αναμέτρηση θα καθορίσει το αν θα περάσουμε πρώτες στην επόμενη φάση. Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει και το ότι παίζουμε εκτός έδρας. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας και παίξουμε όπως ξέρουμε, τότε θα πετύχουμε το 6 στα 6».

«Σε ό,τι αφορά τους προσωπικούς μου στόχους, θα προσπαθήσω να παίξω φέτος όσο πιο καλύτερα μπορώ. Οι στόχοι μου ταυτίζονται με τους στόχους της ΝΕΠ. Θέλω η ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται. Από εκεί και πέρα, η Εθνική ομάδα βρίσκεται στο μυαλό κάθε παίκτριας και θα ήθελα και εγώ να αγωνιστώ με το σκουφάκι της σε κάποια μεγάλη διοργάνωση.

Δυστυχώς το περασμένο καλοκαίρι δεν τα κατάφερα. Βέβαια, τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα για μένα, γιατί πηγαίνω, πλέον, στην Γ΄ Λυκείου και πιέζομαι αρκετά με τα μαθήματά μου, όμως με την σκληρή δουλειά και το σωστό πρόγραμμα και ακούγοντας τις οδηγίες του προπονητή μου, πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω».

Η αποστολή της ΝΕΠ για τον αγώνα με το Ρέθυμνο θα ανακοινωθεί το απόγευμα της Παρασκευής λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας.

Το παιχνίδι Ρέθυμνο-ΝΕΠ ορίστηκαν να διευθύνουν οι Σταυρίδης και Μπιράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η προπονήτρια υποδομών της Ακαδημίας των σπορ Ελένη Δάρρα στο thebest.gr: "Το χάντμπολ είναι ένα άθλημα που προσφέρει υγεία και ευεξία"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports