Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Ηγέτης ο Αντετοκούνμπο στη νέα επιτυχία των Μπακς

ΝΒΑ: Ηγέτης ο Αντετοκούνμπο στη νέα επιτ...

Καλή παρουσία και για τον Κώστα Κουφό

Καθοριστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πραγματοποιώντας μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση οδήγησε τους Μπακς σε νίκη 99-95 επί των Πίστονς. Σημαντική στην διαμόρφωση του αποτελέσματος, η ενέργεια του Giannis, 22 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, να κλέψει την μπάλα από τον Μπράντλεϊ, εξασφαλίζοντας τη  νίκη.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ  σημείωσε 21 πόντους (8/15 δίποντα,  5/6 βολές), ενώ μάζεψε  6 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασίστ, έκανε  3 κλεψίματα, 4 κοψίματα και είχε 3 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Πρώτος σκόρερ για τους Μπακς ήταν ο Μίντλετον με 27 πόντους  ενώ από την ομάδα του  Ντιτρόιτ, κορυφαίος  με 28 πόντους ήταν ο Μπράντλεϊ. Double-double έκανε ο Ντράμοντ με 13 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Μία από τις πιο βαριές ήττες στην Ιστορία τους δοκίμασαν οι Κινγκς, γνωρίζοντας  συντριβή στην Ατλάντα από τους Χοκς με 126-80.

Ο Κουφός σημείωσε 7 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ και έκανε 1 κλέψιμο σε 17 λεπτά συμμετοχής, ενώ  ο Παπαγιάννης  σε 11 λεπτά, πέτυχε 4 πόντους, πήρε 2 ριμπάουντ και έκανε 1 κλέψιμο. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Γερμανός Σρόντερ με 21 πόντους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΒΑ: Σούπερ Αντετοκούνμπο και απέναντι στους Γκρίζλις


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports