Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φορτηγό έπεσε πάνω σε ταμπέλα εμπορικού καταστήματος της Κορίνθου στο κέντρο της Πάτρας- Επενέβη η Πυροσβεστική για να μην πέσει στα κεφάλια πολιτών - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Φορτηγό έπεσε πάνω σε ταμπέλα εμπορικού ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Αρκετά τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί

Μεγάλα, βαριά και ψηλά οχήματα, τράκτορες και ρυμουλκούμενα, κινούνται καθημερινά ακόμη και στο κέντρο της Πάτρας, παρά το γεγονός πως με δυσκολία μπορούν να στρίψουν η ακόμη και να χωρέσουν σε κάποιες οδούς. Άλλο ένα περιστατικό καταγράφηκε και από τον φακό του thebest.gr λίγα λεπτά αφού υπερμεγέθης νταλίκα έπεσε πάνω σε ταμπέλα καταστήματος οπτικών στην οδό Κορίνθου.

Η ταμπέλα του καταστήματος βρίσκεται σε ύψος τουλάχιστον 3 μέτρων. Μετά την πρόσκρουση, ο οδηγός του οχήματος δεν "συγκινήθηκε", ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Στο σημείο κλήθηκε όχημα της πυροσβεστικής για να σφραγίσει το τμήμα του πεζοδρομίου, μέχρι να ελεγχθεί η μεγάλη ταμπέλα για τη στατικότητά της, καθώς υπήρχε κίνδυνος αποκόλλησης και πτώσης.

Στο παρελθόν ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλα σημεία, όπως πρόσφατα στη συμβολή της Αγ. Ανδρέου και Κολοκοτρώνη σε τεράστια ταμπέλα ιδιωτικού ΙΕΚ. Την οποία επίσης παρέσυρε, νυχτερινές ώρες, μεγάλο φορτηγό όχημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις