Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Κομβικό παιχνίδι για εμάς. Μας αποδιοργάνωσε το γρήγορο γκολ»

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Κομβικό παιχνίδι...

Ο προπονητής της Παναχαϊκής για τη νίκη επί του Εργοτέλη

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Ο τεχνικός της Πανχαϊκής στάθηκε στην αντίδραση που έδειξε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος, που οδήγησε τους «κοκκινόμαυρους» στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στη συνέντευξη τύπου:

«Θέλω να συγχαρώ  τον κ. Τάκη (Γκώνια), για την πολύ καλή ομάδα που έχει φτιάξει, το ποδόσφαιρο  που παίζει και την τακτική που ακολουθεί μέσα στο γήπεδο. Είναι μία ομάδα που κάνει κάτι στο γήπεδο και μας αρέσουν αυτές οι ομάδες.

Νομίζω ότι ο Εργοτέλης θα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Είναι η ευχάριστη έκπληξη όσον αφορά το ποδόσφαιρο που παίζει και πραγματικά θα κάνει τις νίκες που πρέπει και θα αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Εμείς ξέραμε ότι θα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να βάλουμε γρήγορα γκολ με το καλημέρα, όμως αντί να μας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση, μας αποδιοργάνωσε λίγο.

Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Εξισορρόπησε το παιχνίδι και αργότερα έχασε δύο καλές ευκαιρίες πριν ισοφαρίσει. Ισοφάρισε, γιατί παρουσιάστηκε καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το ημίχρονο είχαμε κάποιες αλλαγές, που ήταν αναγκαστικές. Με την είσοδο του Φουρλάνου, μετά το 55’-60’, εξισορροπήσαμε το παιχνίδι και πατήσαμε πολύ καλύτερα στο γήπεδο. Αν μία ομάδα ήταν πιο επικίνδυνη, ήταν η δική μας ομάδα.

Πιέσαμε ψηλά, πράγμα το οποίο θέλουμε να κάνουμε. Στο διάστημα που δεν ήμασταν καλά, δεν πιέσαμε. Πήραμε  τις μονομαχίες, παίκτη με παίκτη και δίκαια μετά το 60’ πετύχαμε το γκολ το οποίο κρατήσαμε.

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν. Και τους 14 που έπαιξαν. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο, που έδωσε βροντερό παρών.

Για εμάς αυτό το παιχνίδι ήταν κομβικό, ο μαραθώνιος είναι πολύ μεγάλος, έχουμε πολλά παιχνίδια και θα προσπαθούμε κάθε ημέρα, κάθε εβδομάδα, να εξελισσόμαστε».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη νίκη για την Παναχαϊκή - Επικράτησε με 2-1 του Εργοτέλη στην Αγυιά και έκανε το 3 στα 3

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports