Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αν αντιμετωπίζετε κινητικά προβλήματα μην πάτε να εξεταστείτε στον ΕΦΚΑ της Γούναρη, στην Πάτρα...Ισχύει τους τελευταίους εφτά μήνες

 Αν αντιμετωπίζετε κινητικά προβλήματα  ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Διαμαρτυρίες για την κατάσταση που επικρατεί

Για μια ακόμα φορά έρχεται στο προσκήνιο το ζήτημα της μη λειτουργίας των ανελκυστήρων στο υποκατάστημα του πρώην ΙΚΑ νυν ΕΦΚΑ, στη Γούναρη στην Πάτρα.

Το γεγονός έχει προκαλέσει προβλήματα στους ασφαλισμένους και κυρίως σε άτομα με κινητικά προβλήματα και ηλικιωμένους που θέλουν αν εξεταστούν από γιατρό και τα ιατρεία τους δεν βρίσκονται στο ισόγειο.

Ο Πρόεδρος των γιατρών  Χαράλαμπος Μπονάνος μιλώντας στο thebest.gr εκφράζει τη διαμαρτυρία του για τη μη επίλυση του προβλήματος εδώ και εφτά σχεδόν μήνες.

Όπως περιγράφει, η ταλαιπωρία των ασθενών συνεχίζεται και μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα για τα ηλικιωμένα άτομα και τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Μάλιστα μας αναφέρει πως πριν λίγες ημέρες άτομο που ήταν σε καροτσάκι και είχε προσέλθει στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στη Γούναρη για να εξεταστεί από οδοντίατρο, εξέφρασε την αγανάκτηση του για τη μη λειτουργία των ασανσέρ, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβασή του.

Ο κ. Μπονάνος κάνει λόγο για κατάντια της δημόσιας περίθαλψης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις