Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη- Βέβαιος ότι θα περάσει στον β' γύρο - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη- Βέβα...

Στο δρόμο για τις κάλπες της Κυριακής

21:10 Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Πάτρα. Ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε την σιγουριά ότι θα βρεθεί στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστήρ» ο υποψήφιος αρχηγός του υπό διαμόρφωση φορέα, ανέπτυξε τον «οδικό χάρτη» βάσει του οποίου θα κινηθεί εάν εκλεγεί στην ηγεσία. Παράλληλα άσκησε έντονη κριτική προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Για το θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι πρώτος του στόχος είναι ο νέος φορέας να λάβει «ισχυρή λαϊκή εντολή». Συνεχίζοντας είπε ότι ο νέος φορέας θα καλέσει όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, πλην των ΑΝΕΛ, ώστε να συζητήσουν επί προγραμματικής βάσης με προοδευτικό πρόσημο. Εάν κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί, όπως εξήγησε ο κ. Ανδρουλάκης, τότε το κόμμα θα είναι στην αντιπολίτευση, κατά τα πρότυπα της Κύπρου.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, επέμεινε στο ζήτημα της προγραμματικής συμφωνίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει περίπτωση να μπω σε κυβέρνηση για να πάρουν κάποιοι υπουργεία».

Ο κ. Ανδρουλάκης, σε άλλο σημείο της ομιλίας του σημείωσε ότι νοιώθει ως χρέος του να μην παραδοθεί η γενιά του (σ.σ. είναι 38 ετών) από τον εθνικολαϊκισμό και τη συντήρηση, όπως χαρακτηριστικά είπε, περιγράφοντας με αυτούς τους όρους τον ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και τη Ν.Δ.
Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε εκτός χειρογράφου, ενώ υπήρχε διερμηνέας στη νοηματική. Περιττό να αναφερθεί ότι την ομιλία του υποψηφίου παρακολούθησε πλήθος γνωστών στελεχών του χώρου.

 

 

 

20:30 Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η ομιλία του υποψηφίου προέδρου του νέου φορέα της Κεντροαριστερά, Νίκου Ανδρουλάκη, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας. Στην αίθουσα βρίσκονται περίπου 500 άτομα, μεταξύ των οποίων γνωστοί πολιτικοί παράγοντες της περιοχής.

Τον κ. Ανδρουλάκη προλόγισε ο Μαρίνος Σκανδάμης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις