Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Νέος προπονητής της Ακράτας ο Γιώργος Σκαραφίγκας

Μπάσκετ: Νέος προπονητής της Ακράτας ο Γ...

Πήρε την θέση του Παναγιώτη Ζωντού

Σε αλλαγή προπονητή προχώρησε ο ΑΟ Ακράτα μετά το μέτριο ξεκίνημα που πραγματοποιεί φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας πήρε την θέση του Παναγιώτη Ζωντού.

Η σημερινές ανακοινώσεις της ομάδας από την Αιγιάλεια:

«Ο Α.Ο. Ακράτα ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή μπάσκετ κ.Παναγιώτη Ζωντό. Ευχαριστεί θερμά τον κ. Ζωντό για την προσφορά του στο Σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του.

Ο Α.Ο. Ακράτα ανακοινώνει την  έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή μπάσκετ κ. Γιώργο Σκαραφίγκα. Ο κ. Σκαραφίγκας έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες των μεγάλων κατηγοριών με πιο χαρακτηριστική την επτάχρονη συνεργασία του με την ομάδα του Πανελευσινιακού που τον οδήγησε από τη Γ’ Εθνική Κατηγορία (2008-2009) έως την Α1 Κατηγορία (2012-2015) όπου και τη διατήρησε για 3 χρόνια, μέχρι την παραίτησή του.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας έχει αγωνιστεί σαν καλαθοσφαιριστής με τα χρώματα της Νήαρ Ηστ, του Παπάγου και των Λιοσίων (σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες) ενώ σαν προπονητής έχει εργαστεί (πλην του Πανελευσινιακού) και στα Τρίκαλα (Α2), Πεντέλη (Γ’), ΕΘΑ (Α1 Κύπρου), Ιωνικό Νίκαιας (Α2) και Α.Ε. Λάρισας (Α2).

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ακράτα του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του και ευελπιστεί η παρουσία του Γιώργου Σκαραφίγκα  να αποτελέσει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα της ομάδας στο δύσκολο φετινό Πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Παράλληλα καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα και να δώσουν ένα βροντερό παρών στο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (12/11) με την πρωτοπόρο ομάδα του Γλαύκου.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γ' Εθνική μπάσκετ: Μεγάλες νίκες για Έσπερο και Ακράτα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports