Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην τελική πεντάδα για το βραβείο γυναικείας επιχειρηματικότητας GIWA η Πατρινή Ελένη Ζαβέρδα!

Στην τελική πεντάδα για το βραβείο γυναι...

Η απονομή της κορυφαίας θα γίνει στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο στις 9 Δεκεμβρίου

Στην τελική πεντάδα των υποψηφίων για το βραβείο γυναικείας επιχειρηματικότητας Greek International Women Awards, πέρασε η Πατρινή Ελένη Ζαβέρδα - Κίτρου. Η Πατρινή είναι ειδική στο Καλλιτεχνικό και Ιατρικό Τατουάζ Αποκατάστασης και προκρίθηκε στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο τον επόμενο μήνα.

Με σήμα κατατεθέν τα φτερά της Νίκης της Σαμοθράκης, τα GIWA είναι ένας ανερχόμενος θεσμός που σκοπό έχει να αγκαλιάσει, να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις επαγγελματικά καταξιωμένες Ελληνίδες παγκοσμίως.

Καταξιωμένες επαγγελματικά Ελληνίδες από κάθε γωνιά του πλανήτη καλούνται να πιστέψουν στον εαυτό τους και να τον επιβραβεύσουν μέσα από τον θεσμό αυτό.

H τελετή απονομής είναι το πολυαναμενόμενο γεγονός της χρονιάς, που θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο στις 9 Δεκεμβρίου του 2017.

Σε μια εποχή κατά την οποία η αριστεία στην Ελλάδα θεωρείται προνόμιο υπό καταδίωξη, τα Greek International Women Awards δημιουργήθηκαν με σκοπό να αποδείξουν ότι οι εξαιρετικές επιδόσεις των Ελληνίδων και Κύπριων γυναικών ανά τον κόσμο συνεισφέρουν καθοριστικά στην εξέλιξη του Κόσμου.

Αναγνωρισμένες προσωπικότητες κύρους, αποτελούν την κριτική επιτροπή των βραβείων, με στόχο την απόλυτη αντιπροσώπευση των αξιών των βραβείων GIWA: Αριστεία, Εγκυρότητα, Σεβασμός, Παραγωγικότητα, Υπευθυνότητα, Διαφάνεια και Ήθος, ενώ το στοιχείο της δημόσιας ψήφου, έρχεται να ενισχύσει τη διαφάνεια στη διαδικασία.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψηφίστε τις δύο Πατρινές υποψήφιες στα Greek International Women Awards - Μέχρι σήμερα η ψηφοφορία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight