Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στοιχηματική 4αδα Σαββάτου από το bet-on-arme.com

Στοιχηματική 4αδα Σαββάτου από το bet-on-arme.com

Ενημερωθείτε αναλυτικά!

Από όλα τα καλά έχει σαφώς το κουπόνι μας το Σάββατο και θα μας απασχολήσει σοβαρά, τόσο από την Ελλάδα και τα παιχνίδια της, αλλά και η Ευρώπη, που μας δίνει τις περισσότερρες επιλογές.

937. Αντάλιασπορ – Καραμπούκσπορ: Αδικεί τον εαυτό της μέχρι στιγμής φέτος η Αντάλιασπορ, αφού διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην Τουρκία, όμως παραένει χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Ευκαιρία να ξεκολλήσει κάπως σήμερα, έχοντας ένα παιχνίδι στα μέτρα της, αυτό με την Καραμπούκσπορ. Ο άσος στο 1,75 από τον ΟΠΑΠ και 1,80 στην Sportingbet.

959. Φράιμπουργκ – Σάλκε: Επιτέλους θυμίζει Σάλκε φέτος και είναι μια ανάσα από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Σοβαρή σε όλες τις γραμμές και έχοντας την τύχη με το μέρος της σήμερα μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της ντεφορμέ Φράιμπουργκ. Το διπλό στο 1,95 από τον ΟΠΑΠ και 2,05 στην Betshop.

1009. Σουόνσι – Μπράιτον: Δύσκολο πρόγραμμα έβγαλε η Σουόνσι και σε συνδυασμό ότι ήταν άτυχη τελευταία, δικαιούτο μάλλον κάτι καλύτερο από εδώ και στο εξής. Σαν πολλούς βαθμούς να πήρε τελευταία η Μπράιτον, όμως σήμερα η έδρας πρέπει να μιλήσει για την Σουόνσι. Προβάδισμα στον άσο, που πληρώνει 2,05 στον ΟΠΑΠ και 2,38 στον Stoiximan.

1038. Ατρόμητος – Πανιώνιος: Τρελαίνει κόσμο έως τώρα ο Ατρόμητος και είμαστε υποχρεωμένοι να τον ακολουθήσουμε. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα που τον έχουν φέρει στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ, αλλά και ότι πραγματοποιεί πειστικές εμφανίσεις. Σαφώς και το ματς με τον Πανιώνιο αποτελεί ντέρμπι, αλλά το μομέντουμ είναι με την πλευρά των γηπεδούχων. Ο άσος στο 1,95 από τον ΟΠΑΠ και 2,25 στην Vistabet.

Περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων για σήμερα κλίκ εδώ : Προγνωστικά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports