Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Δεν επιστρέφει ακόμα ο Σπανούλης

Μπάσκετ: Δεν επιστρέφει ακόμα ο Σπανούλης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι εκτός με τραυματισμό

Ο μπασκετικός, αήττητος σε 4 αγωνιστικές στη Euroleague, Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το παιχνίδι στο Παλάου Μπλαουγκράνα με τους Καταλανούς (Παρασκευή, 3/11, 22:00). Η αγωνιστική επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη δεν θα πραγματοποιηθεί απέναντι στους «μπλαουγκράνα», καθώς ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» συνεχίζει να ταλαιπωρείται από οστεοχονδρίτιδα του κνημιαίου κυρτώματος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και το ιατρικό τιμ δεν θέλουν να ρισκάρουν υποτροπή και επιλέγουν να μην επισπεύσουν την επιστροφή του Σπανούλη, παρά μόνο όταν θα είναι 100% έτοιμος. Ο Kill-Bill συνέχισε τη θεραπευτική αγωγή τη Δευτέρα (30/10) κι ενώ οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ξεκουράστηκαν.

Με τα συνεχόμενα παιχνίδια, σε Ελλάδα και Euroleague, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επέλεξε να δώσει ρεπό στους παίκτες του. Η αποστολή επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής (29/10) και μετά το ταξίδι στη Βαρκελώνη, καλείται να αγωνιστεί εκ νέου απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (5/11, 18:00), στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επόμενος αντίπαλος για τη Euroleague, θα είναι ο «αιώνιος» Παναθηναϊκός, την Παρασκευή (10/11, 21:00) στο ΣΕΦ, όταν στον Ολυμπιακό ευελπιστούν να κάνει το ντεμπούτο του για φέτος ο Βασίλης Σπανούλης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο χωρίς τον Σπανούλη


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports