Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λαμπερή η πρεμιέρα του «Success Story» του Ν. Περάκη στο Παλλάς - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Λαμπερή η πρεμιέρα του «Success Story» τ...

Η ταινία με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, από την Πέμπτη 2/11 και στην Πάτρα

Όπως ήδη έχουμε γράψει, αυτή την Πέμπτη βγαίνει στις αίθουσες με υψηλές εμπορικές βλέψεις η νέα ταινία του Νίκου Περάκη «Success Story», σε διανομή της Odeon. Σε μία λαμπερή πρεμιέρα, που σύσσωμο το εγχώριο star-system έδωσε το «παρών», πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Παλλάς η επίσημη πρώτη προβολή της ελληνικής γκρίζας κωμωδίας, «Success Story» που υπογράφει σκηνοθετικά ο έμπειρος δημιουργός Νίκος Περάκης, ο οποίος και παρέστη και μίλησε στον κόσμο.

Το Θέατρο Παλλάς ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που έσπευσε να δει την πολυαναμενόμενη ταινία του ανατρεπτικού δημιουργού ενώ φίλοι και συγγενείς των συντελεστών παρευρέθηκαν κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όλοι οι πρωταγωνιστές ήταν εκεί: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φιόνα Γεωργιάδη, Πάνος Μουζουράκης, Τόνια Σωτηροπούλου, Τζένη Θεωνά, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Βάσω Καβαλιεράτου, Μαρία Αλιφέρη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αννίτα Κούλη, οι οποίοι συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα φλας των φωτογράφων αλλά και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που κάλυψαν το event.

Τον σκηνοθέτη ταινιών όπως η «Λούφα και παραλλαγή», «Άρπα κόλα» και «Θηλυκή εταιρεία», καθώς και όλους τους συντελεστές της ταινίας έσπευσαν να συγχαρούν και να χειροκροτήσουν από κοντά φίλοι και celebrities όπως οι: Θοδωρής Αθερίδης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Γιώργος  Τσεμπερόπουλος, Πέτρος Τατσόπουλος, Κωστής Μαραβέγιας, Μαρίζα Ρίζου,  Βίκυ Βολιώτη,  Εβελίνα Παπούλια, Φώτης Σεργουλόπουλος, Δημήτρης Λιγνάδης, Μαρία Σολωμού, η Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Αλέξης Γεωργούλης που ως γνωστόν είναι ζευγάρι με την εντυπωσιακή Τόνια Σωτηροπούλου, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Κώστας Κάππας, Κατερίνα Λάσπα, Δημήτρης Κοντόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δήμος Αναστασιάδης, Ιάσων Τριανταφυλλίδης, Γιάννης Ποιμενίδης, Προμηθέας Αλειφερόπουλος και πολλοί άλλοι.

Πριν από την έναρξη της ταινίας, ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης, ευχαρίστησε τους συντελεστές της ταινίας. Τα φώτα έσβησαν, το «Success Story» ξεκίνησε και ακολούθησε μία αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα στην ταινία και το κοινό, με πολύ γέλιο και, στο τέλος, με ακόμη περισσότερο χειροκρότημα, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Μετά το τέλος της ταινίας, η βραδιά συνεχίστηκε στο φουαγιέ του θεάτρου, με τη δροσερή παρέα της μπίρας EZA.

Η ταινία αναμένεται και στην Πάτρα την Πέμπτη 2/11 στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης υποδύεται έναν αινιγματικό όσο και γοητευτικό ψυχίατρο ονόματι Πάνδωρας, ο οποίος θα μπλέξει με την εγχώρια πολιτική σκηνή και την σώουμπιζ.

Στην ταινία κάνει σε έναν χαρακτηριστικό ρόλο την εμφάνιση της και η αγαπητή ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη.

*Οι φωτ. μας εστάλησαν με το δελτίο τύπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight