Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ πονγκ: Δεύτερος ο Μουχθής στο ομαδικό ανδρών του Βελγικού όπεν Α.ΜΕ.Α.

Πινγκ πονγκ: Δεύτερος ο Μουχθής στο ομαδ...

Ο πρωταθλητής του Π.Α.Σ.Κ.Α. κατέκτησε το μετάλλιο στην κλάση 6 (των ορθίων)

Μία ακόμα διάκριση σε διεθνές τουρνουά αθλητών με αναπηρίες χαίρεται η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Ήρθε σήμερα στο Βέλγιο κι από έναν αθλητή, που τις συνηθίζει, τον Γιώργο Μουχθή.

Ο πρωταθλητής του Π.Α.Σ.Κ.Α. κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό ανδρών της κλάσης 6 (των ορθίων) στο όπεν, που τελείωσε χθες στο Σεντ Νίκλας κι έγινε υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος, της I.T.T.F. (Para Table Tennis Division).

Ο Μουχθής συγκρότησε δίδυμο με τον Ρουμάνο Μπόμπι Σίμιον, νούμερο 7 στην παγκόσμια κατάταξη της ίδιας κλάσης. Έφτασαν στον τελικό με 3 νίκες κι εκεί κάμφθηκαν με 2-0 από τη Μεγάλη Βρετανία.

Ο νεαρός αθλητής μας έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, μάλιστα πλασαρίστηκε και στις θέσεις 5-8 του απλού. Με βάση τα αποτελέσματα αυτά αναμένεται να έχει κι ένα μικρό βαθμολογικό όφελος για την παγκόσμια κατάταξη, όπου τώρα βρίσκεται στο νούμερο 26.

Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το τρίτο του μετάλλιο μέσα στο 2017 σε καθιερωμένα διεθνή τουρνουά. Αρχικά στο όπεν της Ιταλίας είχε πάρει το χάλκινο στο απλό των αγώνων για αθλητές έως 23 ετών, ενώ στη Σλοβενία κατέκτησε το ασημένιο, ξανά στο ομαδικό ανδρών και ξανά με συμπαίκτη τον Σίμιον.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πινγκ πονγκ: Με το δεξί ξεκίνησε η νεοσύστατη ομάδα της Ανδραβίδας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports