Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 30 Οκτώβριου

Τα ζώδια σήμερα 30 Οκτώβριου

Ζώδια

Κριός

Κλείνετε κάποια θέματα ή κύκλους σήμερα, ενώ η Σελήνη σχηματίζει αρκετές θετικές όψεις, οι οποίες απ’ τη μία σάς βοηθούν σ’ αυτή τη διαδικασία ολοκλήρωσης, κι απ’ την άλλη ανακουφίζουν την ψυχολογία σας. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε απ’ τα καθημερινά, μέσα κι απ’ την τέχνη και την πνευματικότητα.

Ταύρος

Μια αισιόδοξη μέρα γενικά, με τα σχέδιά σας να προχωρούν εύκολα, ενώ φίλοι, γνωστοί και συνεργάτες παίζουν ευεργετικό ρόλο. Το πρωί μάλιστα με το τυχερό τρίγωνο Σελήνης-Δία, μπορεί να έχετε κάποιες ευχάριστες εξελίξεις και συναντήσεις – κάτι ανοίγει για το μέλλον. Πολύ καλή μέρα για να δικτυωθείτε και να γνωρίσετε κόσμο.

Δίδυμοι

Αρκετά καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, ειδικά το πρωί, με το τυχερό τρίγωνο Σελήνης-Δία να φέρνει ευχάριστες εξελίξεις. Άτομα εξουσίας λειτουργούν ευεργετικά. Γενικά η Σελήνη σήμερα σχηματίζει αρκετές καλές όψεις, οι οποίες φέρνουν διευκολύνσεις σε θέματα καθημερινά κι επαγγελματικά. Καλή μέρα για να προωθήσετε τον εαυτό σας και να φανείτε κοινωνικά.

Καρκίνος

Αισιόδοξη και πιο άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να αυξάνουν τη χαρά, τη ζωτικότητα και την δημιουργικότητα. Πιθανές ευχάριστες εξελίξεις κι επιτυχίες, κυρίως μάλιστα σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Δεν λείπει ο ρομαντισμός. Καλή μέρα για συγγραφή, μελέτη, διδασκαλία.

Λέων

Γόνιμη μέρα για τα οικονομικά σας, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις και αρκετές διευκολύνσεις, κυρίως σε θέματα επενδύσεων, δανείων, εισφορών, κληρονομικών, ασφαλειών ή άλλα – δέχεστε μια ενίσχυση. Παράλληλα, είναι μια μέρα με αυξημένο ερωτισμό και ρομαντισμό, με όμορφες ιδιωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας.

Παρθένος

Κοινωνική κι ευχάριστη αναμένεται η σημερινή μέρα, ενώ η Σελήνη σχηματίζει αρκετές θετικές όψεις, οι οποίες φέρνουν ωραίες συναντήσεις και γνωριμίες, καλές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, και μεγαλύτερο αίσθημα αρμονίας και ισορροπίας. Ιδανική μέρα για ρομαντικά ραντεβού, αλλά και για ό,τι καλλιτεχνικό. Ευοίωνες επαφές και συζητήσεις, επιτυχημένες συμφωνίες.

Ζυγός

Ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα εργασιακά και υγείας είναι πιθανές σήμερα με τις θετικές όψεις της Σελήνης, οι οποίες βελτιώνουν γενικά την καθημερινότητά σας. Παράλληλα, είναι μια γόνιμη μέρα και για τα οικονομικά σας, με πιθανά διάφορα δώρα. Κάποιοι επαγγελματίες υγείας ή ορισμένα άτομα απ’ τη δουλειά παίζουν ευεργετικό ρόλο.

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη σχηματίζει πολλές θετικές όψεις και αναμένεται να είναι μια αρκετά καλή και δημιουργική μέρα. Εύνοια κυρίως λαμβάνετε σε θέματα ερωτικά και παιδιών – ευχάριστες εξελίξεις κι επιτυχίες. Περισσότερος ελεύθερος χρόνος να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Εύνοια επίσης σε θέματα επιχειρηματικά, και σε κάποια ξεκινήματα. Αυξημένη ζωτικότητα κι έμπνευση.

Τοξότης

Οι θετικές όψεις της Σελήνης σήμερα αναπτερώνουν την ψυχολογία σας και βιώνετε χαρά και συναισθηματική ανακούφιση. Παράλληλα, εύνοια προσφέρουν σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων – θετικές εξελίξεις εκεί, ευεργεσία απ’ τους δικούς σας. Επίσης, μπορεί σήμερα να κλείσετε αισίως κάποιους κύκλους. Καλή μέρα για ευχάριστο cocooning με φίλους ή με την οικογένεια.

Αιγόκερως

Επικοινωνιακή κι ανάλαφρη αναμένεται η σημερινή μέρα, ενώ οι θετικές όψεις της Σελήνης φέρνουν ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, όπως και ωραίες βόλτες ή κάποιο ταξιδάκι. Παράλληλα, γίνονται ελπιδοφόρες συζητήσεις ή συμφωνίες – κάτι ανοίγει για το μέλλον. Μαθαίνετε πράγματα και παίρνετε πληροφορίες που σας ευεργετούν. Εύνοια σε εξετάσεις, σεμινάρια, μαθήματα.

Υδροχόος

Ενίσχυση οικονομική είναι πιθανό να λάβετε σήμερα με τις θετικές και γόνιμες όψεις της Σελήνης, ενώ μπορεί να έχετε κάποιες διευκολύνσεις ή ορισμένα άλλα δώρα. Ωραίες αγορές επίσης – ιδανική μέρα για ψώνια. Εύνοια και στα επαγγελματικά, ευεργεσία από άτομα εξουσίας. Μια μέρα στην οποία θα απολαύσετε περισσότερο τη ζωή.

Ιχθύες

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και σχηματίζει αρκετές καλές όψεις, οι οποίες φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις, τύχη, ανοίγματα, επίτευξη στόχων και εύνοια σε ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Αυξημένη ζωτικότητα κι αισιοδοξία, αυξημένος επίσης ρομαντισμός και φαντασία. Ακόμα, εύνοια πιθανή σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό.

πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being