Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το ΠΕΑΚ ετοιμάζεται να ανοίξει στο κοινό το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Το ΠΕΑΚ ετοιμάζεται να ανοίξει στο κοινό...

Τι προβλέπει ο σχεδιασμός

Χωρίς ώρες «κοινού» τα απογεύματα λειτουργούν φέτος οι ομάδες στο κολυμβητήριο Πεπανός της Πάτρας με αποτέλεσμα αρκετοί συμπολίτες που θέλουν να ασκηθούν μετά από τη δουλειά του να μην μπορούν. Οι ώρες «κοινού» έχουν περιοριστεί τις μεσημεριανές ώρες, που ωστόσο δεν βολεύουν τον περισσότερο κόσμο.

Αυτό συν το γεγονός ότι καλούνται να πληρώσουν 30 ευρώ το μήνα, στα Σωματεία, απλά για να χρησιμοποιούν τη δημόσια πισίνα της πόλης έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις συμπολιτών που απευθύνθηκαν διαμαρτυρόμενοι στο thebest.gr.

Πάντως όπως πληροφορούμαστε, ίσως και μέσα στο Νοέμβριο, η Διοίκηση του ΠΕΑΚ σχεδιάζει, για πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια, να βάλει απογευματινές ώρες κοινού, χωρίς τη διαμεσολάβηση των ομάδων για την εξυπηρέτηση του κόσμου. Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες το ΠΕΑΚ περιμένει την έγκριση πρόσληψης δύο ναυαγοσωστών οι οποίοι θα φροντίζουν για την ασφάλεια των κολυμβητών.

Το κόστος αναμένεται να είναι αρκετά χαμηλό και να κυμαίνεται από 10 ευρώ για το ευρύ κοινό, στα 5 για τους φοιτητές και εντελώς δωρεάν για τους ανέργους.

Οι ώρες που θα εφαρμοστεί αυτό το μέτρο αναμένεται να είναι περίπου από τις 19:00 το απόγευμα μέχρι το βράδυ. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινώσεις το προσεχές διάστημα η διοίκηση του ΠΕΑΚ.

Πρώτη ενημέρωση: 9.11

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports