Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Mπάσκετ: Τρίτη νίκη στο "κάστρο" της Ήλιδας

Mπάσκετ: Τρίτη νίκη στο "κάστρο&quo...

Ο Κόροιβος επικράτησε του Πανιωνίου με 68-67

Την τρίτη νίκη του στο κλειστό της Ήλιδας και συνολικά στην STOIXIMAN.GR Basket League της φετινής αγωνιστικής χρονιάς πέτυχε ο Κόροιβος επί του Πανιωνίου Βίκος Cola (68-67) ύστερα από συναρπαστική αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Καθοριστικό για την εξέλιξη της συνάντησης ήταν στο σερί 13-0 των γηπεδούχων στα τέλη της τρίτης περίοδου.

Ο Κόροιβος ανέτρεψε το προβάδισμα 9 πόντων (51-42) που είχαν αποκτήσει οι «κυανέρυθροι» στα 26’ και 30’’ και προσπέρασε με 55-51. Ο Πανιώνιος Βίκος Cola είχε την ευκαιρία να φύγει με τη νίκη από την Ήλιδα, αλλά το σουτ του Κλίντον Στέιντλ από την γωνία με την εκπνοή ήταν άστοχο.

Οι Κουέντον ΝτεΚόζι (17 πόντοι με 2/2 τρίποντα), Σακίλ Χάϊνς (16 πόντοι με 5/7 δίποντα και 1/1 τρίποντο) ήταν οι κορυφαίοι του Κοροίβου απέναντι στους πιο ανταγωνιστικούς «κυανέρυθρους» της φετινής σεζόν.

Με σερί 7-0 σε διάστημα ενός λεπτού με δύο καλάθια του ΝτεΚόζι, οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 20-15, 5’’ πριν την λήξη της πρώτης περιόδου. Ο Πανιώνιος Βίκος Cola απάντησε με δύο τρίποντα των Γιώργου Καμπερίδη, Νίκου Μίχαλου και προσπέρασε με 27-22 στο 13’. Ο «Ιστορικός» διατήρησε το προβάδισμα έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, που ολοκληρώθηκε με σκορ 40-38, ύστερα από δύο βολές του Εσάϊαν Χέντερσον 2’’ πριν την λήξη.

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και με επιμέρους σκορ 11-4 με τρίποντο του Βαγγέλη Σακελλαρίου, προηγήθηκε με 9 (51-42) με 3’ και 32’’ να απομένουν για την λήξη της τρίτης περιόδου.

Ο Κόροιβος, όμως, σε εκείνο το σημείο... αφυπνίστηκε και με σερί 13-0 έως το τέλος του τρίτου δεκάλεπτου με πέντε πόντους με ένα τρίποντο του ΝτεΚόζι και δύο ακόμη σουτ έξω από τα 6,75 μέτρα των Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη, Άαρον Ράουντρι, προσπέρασε με 55-51.

Με δύο τρίποντα των Διονύση Σκουλίδα, Ράουντρι και δύο βολές του Σπυριδωνίδη, οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 67-60, 1’ και 47’’ πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ο «Ιστορικός», ωστόσο, επέστρεψε στην διεκδίκηση της νίκης με πέντε σερί πόντους του Σακελλαρίου με τους οποίους μείωσε στο καλάθι (67-65) στο 39’.

Ο Σπυριδωνίδης ευστόχησε στην μια από τις δύο βολές (68-65) με 54’’ να απομένουν για την λήξη του αγώνα. Ο Σακελλαρίου με λέι απ έφερε τον Πανιώνιο Βίκος Cola σε... απόσταση βολής (68-67), 43’’ πριν το τέλος της συνάντησης, όμως, μετά την άστοχη προσπάθεια του Χάϊνς, το σουτ του Στέϊντλ ήταν, επίσης, άστοχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Δεύτερη εντός έδρας νίκη για τον Άρη

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports