Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Ανατροπή στο φινάλε και πρόκριση για τον Παναθηναϊκό στην Καρδίτσα

Κύπελλο: Ανατροπή στο φινάλε και πρόκρισ...

Οι "πράσινοι" επικράτησαν της τοπικής Αναγέννησης με 2-1

Ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ομάδα από τον όμιλο της Παναχαϊκής που προκρίνεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι «πράσινοι» με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, επικράτησαν δύσκολα στο φινάλε 2-1, της Αναγέννησης στην Καρδίτσα.

Οι περισσότεροι από τους αναπληρωματικούς που χρησιμοποίησε ο Ουζουνίδης δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και κινήθηκαν κάτω του μετρίου. Τόσο πολύ, ώστε ο προπονητής του Τριφυλλιού επιστράτευσε τους βασικούς Λουντ και Μολίνς για να έρθει το διπλό.

Η Αναγέννηση, σε μία ενδεκάδα με πολλούς νεαρούς, πάλεψε το ματς και παραλίγο να πάρει την ισοπαλία. Μένει με την πίκρα, γιατί δεν απειλήθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ήθελε ένα ιστορικό για αυτή, αποτέλεσμα.

Γκολ: Πλαβούκος 14’ / Μουνιέ 50’, Μολίνς 92’

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινούπολος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σούντουρα, Σταματάκης, Μπιτέλης (69’ Μασούρας), Πλαβούκος (52’ Χαντζάρας), Τζέκος (83’ Κονέ), Ποζατζίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Ευαγγέλου, Αυλωνίτης, Ινσούα, Καμπέσας, Δώνης (77’ Μπουζούκης), Σιλά, Χατζηγιοβάνης (59’ Λουντ), Μουνιέ, Πίσπας (66’ Μολίνς)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο: Ήττα και αποκλεισμός για τον Παναιγιάλειο στα Γιάννενα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports