Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Οκτώβριου

Τα ζώδια σήμερα 24 Οκτώβριου

Ζώδια

Κριός

Η ωραία όψη Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα βοηθά αυτές τις μέρες να κινηθούν ομαλά και αποτελεσματικά θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, χορηγιών, κληρονομικών ή άλλα, ενώ ευνοεί τις συμφωνίες – γόνιμο το κλίμα. Παράλληλα, σας βοηθά να κλείσετε ορισμένα ζητήματα και κύκλους. Προσφέρει επίσης ψυχική ανάταση και ευνοεί το διαλογισμό και ό,τι καλλιτεχνικό.

Ταύρος

Όμορφες συναντήσεις και γνωριμίες, και ωραίες στιγμές με τις παρέες σας αυτές τις μέρες με το θετικό τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυξάνει τον ρομαντισμό. Η επικοινωνία με τον σύντροφο, τους φίλους και τους συνεργάτες βελτιώνεται σημαντικά. Πιθανόν ορισμένοι φίλοι ή γνωστοί ή συνεργάτες να σας σώζουν με κάποιους τρόπους.

Δίδυμοι

Άτομα εξουσίας παίζουν σωτήριο ρόλο αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ευεργετεί κυρίως θέματα επαγγελματικά αλλά και υγείας – κάνετε επαφές γόνιμες, βρίσκονται διέξοδοι, γεφυρώνονται κενά. Σωτήριες επίσης πληροφορίες στα παραπάνω ζητήματα. Παράλληλα, με ευκολία τακτοποιείτε διάφορες δουλειές, υποχρεώσεις και λεπτομέρειες.

Καρκίνος

Αυξάνει τον ρομαντισμό, την φαντασία και την δημιουργικότητά σας αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ κάνει την επικοινωνία όμορφη και γόνιμη, τόσο στα αισθηματικά, όσο και με τα παιδιά ή για θέματα επιχειρηματικά. Επίσης σωτήριες κινήσεις ή επαφές πιθανές γύρω από ζητήματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών.

Λέων

Με την θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, βιώνετε μια ανακούφιση ψυχολογική αυτές τις μέρες, ενώ είναι επιρροή που διευκολύνει την τακτοποίηση θεμάτων ακινήτων, οικογένειας και σπιτιού. Παράλληλα, έρχεται μια σωτήρια οικονομική ενίσχυση, ή διευκολύνσεις σε θέματα δανείων, εφορίας, επενδύσεων, κληρονομικών κλπ. Όμορφες ιδιωτικές και οικιακές στιγμές και ρομαντισμός.

Παρθένος

Κάνει πιο όμορφη και ρομαντική την επικοινωνία αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα, η οποία προσφέρει μαγικές στιγμές με τον σύντροφο και ωραία κοινωνική ζωή. Παράλληλα, ο σύντροφος, κάποιοι συνεργάτες ή καλοί φίλοι και συγγενείς, παίζουν έναν σωτήριο ρόλο. Γόνιμες επαφές και συζητήσεις. Δημιουργικές ιδέες. Εύνοια και σε μαθήματα, εξετάσεις.

Ζυγός

Γόνιμες, αν όχι σωτήριες, οικονομικές κι εργασιακές επαφές είναι πιθανές αυτές τις μέρες με το θετικό τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα. Ευνοεί τις συμφωνίες και τις αγοραπωλησίες. Ωραίες αγορές επίσης. Ακόμα, μπορεί να διευκολύνονται θέματα υγείας και να βρίσκετε διεξόδους, καλούς θεραπευτές κλπ. Παράλληλα, απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή και τα αποκτήματά σας.

Σκορπιός

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα θετική όψη με τον υπερβατικό Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει όμορφες στιγμές ρομαντισμού, τέχνης, διασκέδασης. Αυξημένη φαντασία, δημιουργικές ιδέες. Η επικοινωνία ρέει ευχάριστα στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά. Εύνοια σε ξεκινήματα, γόνιμες επιχειρηματικές επαφές και συμφωνίες.

Τοξότης

Αναπτερώνει την ψυχολογία σας αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ σας βοηθά να κλείσετε εύκολα και ορισμένα θέματα, γραφειοκρατικά, επαγγελματικά ή άλλα. Παράλληλα, βοηθά θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας, ενώ οι δικοί σας ίσως παίζουν κάποιον σωτήριο ρόλο. Εύνοια επίσης σε ζητήματα καλλιτεχνικά και πνευματικά.

Αιγόκερως

Συγγενείς, συμμαθητές, φίλοι ή γνωστοί παίζουν αυτές τις μέρες ένα σωτήριο ρόλο στη ζωή σας, με τη θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ γίνονται γόνιμες συζητήσεις κι επαφές. Εύνοια σε συμφωνίες. Το μέλλον ανοίγει, κάνετε σκέψεις και σχέδια, με τη βοήθεια και των γύρω σας. Ο νους σας επίσης μαλακώνει.

Υδροχόος

Η θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα είναι μια ευεργετική επιρροή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, γίνονται γόνιμες συζητήσεις κι επαφές αυτές τις μέρες, ενώ φαίνεται να έχετε και κάποια σωτήρια έσοδα. Καλή η επικοινωνία με άτομα εξουσίας. Ωραίες αγορές – ίσως παίρνετε κάτι που ονειρευόσασταν. Πιο εύκολη οργάνωση.

Ιχθύες

Η ήδη δυνατή φαντασία του ζωδίου σας αυξάνει ακόμα περισσότερο αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μια ρομαντική επιρροή, που βελτιώνει και την επικοινωνία. Ιδανική για συγγραφή, τέχνη, διάβασμα. Ευνοούνται τα ξεκινήματα, τα οποία γίνονται εύκολα, όπως και θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών. Ευεργετικοί δάσκαλοι.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being