Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι γονείς του 49ου Δημοτικού Πατρών ζητούν την απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Οι γονείς του 49ου Δημοτικού Πατρών ζητο...

Από την περιοχή της έξω Αγυιάς

Την ανησυχία τους για την υγεία των παιδιών από την παρουσία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας που έχουν τοποθετηθεί στην γειτονία της έξω Αγυιάς εκφράζουν οι γονείς του 49ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών. Ο Σύλλογος γονέων μάλιστα ζητά την απομάκρυνση των κεραιών που βρίσκονται κοντά στις οδούς Αυστραλίας και Κανελλοπούλου, παράλληλα καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια της Πάτρας την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

Η ανησυχία για την υγεία των παιδιών μας κι εμάς των ίδιων μεγαλώνει, καθώς βλέπουμε οι κεραίες να πληθαίνουν και κάποιες να βρίσκονται σε απόσταση λίγων μέτρων από σχολεία Νηπιαγωγεία Δημοτικά και κάτω από 250 μέτρα από το συγκρότημα των σχολείων 13ου Γυμνασίου 9ου Λυκείου και 4ου ΕΠΑΛ .

Είμαστε συνεχώς εκτεθειμένοι σε μεγάλες ποσότητες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας με ότι συνεπάγεται αυτό για την υγεία μας.

Η τακτική των εταιριών τηλεφωνίας πατάει πάνω στην ασυδοσία που τους δίνει το νομικό και θεσμικό πλαίσιο όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων. Στον ανελέητο ανταγωνισμό μεταξύ τους ποια θα επικρατήσει στην αγορά, δεν σταματούν πουθενά και αδιαφορώντας επιδεικτικά για την υγεία μας, γεμίζουν τον τόπο με κεραίες, τόσο αυτές που βλέπουμε όσο και άλλες καλυμμένες με καμουφλάζ (καμινάδες, θερμοσίφωνες κλπ).

Καλούμε τα μέλη του συλλόγου μας  τους συλλόγους γονέων και διδασκόντων όλων των σχολείων ,τους Εκπολιτιστικούς – Εξωραϊστικούς συλλόγους καθώς και τους συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Ένωση Γονέων του Δήμου Πάτρας και την Ομοσπονδία Γονέων  να συμπαρασταθούν την Τετάρτη 25/10/2017 στις 9:30 πμ απέξω από τα δικαστήρια Πατρών την ώρα που θα διεξάγεται η δίκη για την απομάκρυνση των κεραιών από τα σχολεία της Κανελλοπούλου.

Οι επικοινωνίες και όλα τα τεχνολογικά μέσα πρέπει να είναι στην υπηρεσία του λαού, σύμφωνα με τις ανάγκες του και όχι σε βάρος της υγείας του κοινωνικού συνόλου και ειδικά των παιδιών μας."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις