Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η εγκυμοσύνη της Εβελίνας Παπούλια άλλαξε το σενάριο των "Δύο Ξένων"

Η εγκυμοσύνη της Εβελίνας Παπούλια άλλαξ...

Τι λένε οι συγγραφείς

Η εγκυμοσύνη της ηθοποιού Εβελίνας Παπούλια αναγκαστικά διαφοροποίησε το σενάριο της δημοφιλούς σειράς "Δύο ξένοι' κι αυτό γιατί και η ηρωίδα έπρεπε να μείνει έγκυος, κάτι που οι σεναριογράφοι δεν είχαν στα σχέδιά τους.

Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου αποκαλύπτουν στο περιοδικό Down Town άγνωστες στιγμές από το σίριαλ . Ο Αλέξανδρος Ρήγας αποκαλύπτει στον Πάνο Ζόγκα πως όλη η ιστορία της αγαπημένης σειράς άλλαξε, όταν έμεινε έγκυος η Εβελίνα Παπούλια!

«Ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας που γράφτηκε αναγκαστικά και άλλαξε όλο το σενάριο ήταν όταν έμεινε στην πραγματικότητα έγκυος η Εβελίνα. Έτσι, αφού δεν μπορούσε να κρύψει την κοιλιά, έπρεπε και η ηρωίδα να μείνει έγκυος, κάτι που ούτε καν το είχαμε σκεφτεί. Και ο βαθμός δυσκολίας αθξήθηκε ακόμη περισσότερο όταν στον πέμπτη μήνα της εγκυμοσύνης, πολύ λογικά, μας λέει πως δεν μπορεί να κάνει πολλά γυρίσματα. Και άλλη ανατροπή. Εκεί έπρεπε να μετατεθεί το ενδιαφέρον από την κεντρική ερωτική ιστορία κάπου άλλου. Έπρεπε να μειωθεί η εμφάνιση της Εβελίνας και σε συνεννόηση με το κανάλι άλλαξε η ιστορία και πήρε άλλη τροπή. Έτσι προέκυψε η ιδέα με το στρατό», αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight