Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Πάτρα οι ποδηλάτες που έκαναν το μεγάλο ταξίδι από το Κάιρο στο Κέιπ Τάουν -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στην Πάτρα οι ποδηλάτες που έκαναν το με...

Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Ζήλο, Κωνσταντίνο Ζήλο και Γιώργο Πάλλη

Στην Πάτρα βρέθηκε ο Αλέξανδρος Ζήλος στο πλαίσιο του νέου του οδοιπορικού με ποδήλατο ανά την Ελλάδα. Ο πρώτος σταθμός του ταξιδιού αυτού ήταν η Πάτρα ενώ συνταξιδιώτες του είναι ο αδερφός του Κωνσταντίνος Ζήλος και ο Γιώργος Πάλλης. Ο 28χρονος Αλέξανδρος Ζήλος παρουσίασε το απόγευμα της Παρασκευής 20/10/2017 στο μπαρ City στην πλατεία Γεωργίου Α’, το πρότζεκτ του Cairo2CapeTown, ένα μεγάλο ταξίδι από το Cairo έως το Cape Town της Νότιας Αφρικής.

Το Passengerinlife θα συνεχίσει το ταξίδι του ανά την Ελλάδα με σκοπό πάντα την παρουσίαση του Cairo2CapeTown.

Ο φωτογραφικός φακός του thebest.gr εντόπισε τα τρία νέα παιδιά με τα ποδήλατα τους και τα χακί ρούχα τους στην πλατεία Γεωργίου.

Όπως έχει γράψει ο Αλέξανδρος στη σελίδα στο facebook, στόχος μου ήταν να διασχίσω την Αφρική έχοντας ως βασικό μέσο το ποδήλατο. Η αφετηρία ορίζεται το Κάιρο της Αίγυπτου και ο τερματισμός θα είναι στο Κέιπ Τάουν στη Νότιο Αφρική.

Όλο το ταξίδι θα διαρκέσει περίπου ένα χρόνο εκτός απροόπτων και όλη η διαδρομή θα είναι περίπου 16000 χλμ. Θα διανύω κατά μέσο όρο 50-60 χλμ. την ημέρα και θα ξεκουράζομαι οπότε κρίνω απαραίτητο, αλλά θα υπάρχουν και κάποια μεγαλύτερα διαλλείματα οπού θα συμμετάσχω σε εθελοντικά προγράμματα. Στην πορεία θα προσπαθώ να φιλοξενούμαι από κόσμο που θα επικοινωνώ μέσω των ιστοσελίδων couchsrfing και warmshowers αλλά επίσης θα χρησιμοποιώ και όσο τον δυνατόν περισσότερο την σκηνή μου.

*Οι φωτ. είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight