Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναγιώτης Σκόνδρας: "Είχαμε πίστη για τη νίκη και ομαδικότητα στην πρεμιέρα"

Παναγιώτης Σκόνδρας: "Είχαμε πίστη ...

Ο παίκτης του Έσπερου ΑΟΠΑ μίλησε και για το ντέρμπι με τον Κεραυνό

Ο Εσπερος ΑΟΠΑ μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ (Α΄ Ομιλος Νότου), καθώς επικράτησε επί του Απόλλωνα Σμύρνης, εκτός έδρας και πλέον η ομάδα του Σπύρου Γκοργκόλη έχει πιάσει ήδη δουλειά για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Κεραυνό Αιγίου στην Πάτρα (Κυριακή 22/10, 5μ.μ.).

Δηλώσεις για το «διπλό» της πρεμιέρας στην Ριζούπολη, αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος έκανε ο Παναγιώτης Σκόνδρας, ο οποίος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών για τον Εσπερο ΑΟΠΑ στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι κυριότερες τοποθετήσεις του είχαν ως εξής:

«Πιστεύω ότι τα κλειδιά για την επικράτησή μας ήταν η ψυχή που βγάλαμε μέσα στο γήπεδο, η πίστη που είχαμε για τη νίκη μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, αλλά και η ομαδικότητα που χαρακτηρίζει το παιχνίδι μας.

Είναι πολύ θετικό το ότι ξεκινήσαμε με νίκη το φετινό πρωτάθλημα, όμως μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω, καθώς η Γ΄ Εθνική έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Κεραυνό Αιγίου, αλλά και την συνέχεια γενικότερα, πιστεύω ότι επειδή το φετινό πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων χρόνων, χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση και προσοχή σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι χάρη στο καλό κλίμα που έχουμε σαν ομάδα θα πάμε καλά και ότι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς. Θέλουμε να πετύχουμε το 2 στα 2».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Στον Έσπερο ΑΟΠΑ ο Παναγιώτης Βύρλας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports