Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνελήφθη ο ληστής που είχε «χτυπήσει» το μίνι μάρκετ στα Ζαρουχλέϊκα - Είχε κλέψει και περίπτερα

Πάτρα: Συνελήφθη ο ληστής που είχε «χτυπ...

Συνελήφθη 38χρονος στο Ρίο

Συνελήφθη 38χρονος στο Ρίο που έκλεβε μοτοσυκλέτες και πήγαινε σε καταστήματα, όπου και αφαιρούσε χρήματα και προϊόντα. Είχε κλέψει δύο μοτοσυκλέτες, και πράγματα από ένα κατάστημα τροφίμων και ένα περίπτερο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (18-10-2017) το πρωί, στο Ρίο, από αστυνομικούς του της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, ο δράστης αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα με την οποία μετέβηκε σε κατάστημα τροφίμων όπου προσποιούμενος τον πελάτη αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Επιπλέον, την 14/10/2017 ο δράστης, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο δράσης, είχε αφαιρέσει άλλη δίκυκλη μοτοσικλέτα από την Πάτρα με την οποία είχε μεταβεί σε δυο περίπτερα και είχε αφαιρέσει δυο πακέτα τσιγάρα, δυο κάρτες ανανέωσης κινητής τηλεφωνίας και το χρηματικό ποσό των τριάντα έξι ευρώ.

Για την εξιχνίαση των κλοπών διενεργήθηκαν άμεσα στοχευμένες έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 38χρονου και τη σύλληψη του.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και η μια από τις κλεμμένες δίκυκλες μοτοσικλέτες η οποία αφού κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας - Με πρωτοποριακή... μέθοδο η κλοπή των μετρητών!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις