Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Δέσποινα Μουρτά στην κατηγορία στήριξης της Ομοσπονδίας στίβου

Η Δέσποινα Μουρτά στην κατηγορία στήριξη...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Η μοναδική Πατρινή στους πίνακες του ΣΕΓΑΣ

Τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών που εντάσσονται στην κατηγορία στήριξης και τις προεθνικές ομάδες στίβου επικύρωσε η ομοσπονδία, στη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου.

 

Η ΕΠΑΣ του ΣΕΓΑΣ συμπεριέλαβε στη σχετική λίστα 51 αθλητές και αθλήτριες που πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις τη χρονιά που πέρασε και αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάρκεια αυτής που ήδη ξεκίνησε.

Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν αθλητές τόσο της πρώτης γραμμής, που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να ενταχθούν σε μία από τις κατηγορίες σχεδιασμού, αλλά και νεαρότεροι που διαθέτουν το ταλέντο και την ικανότητα να διεκδικήσουν καλές εμφανίσεις στο μέλλον.

Η ομοσπονδία μέσα από την κατηγορία στήριξης έχει καταφέρει να ανοίξει την πόρτα της σε ακόμη περισσότερους αθλητές και αθλήτριες, που δεν κατάφεραν να ενταχθούν σε μία από τις τέσσερις - βασικές - κατηγορίες.

Παράλληλα η ΕΠΑΣ έχει επιτύχει την οικονομική στήριξη των αθλητών αυτών και έχει συμβάλει στην ομαλή προετοιμασίας τους. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως την χρονιά που ολοκληρώθηκε η ομοσπονδία διέθεσε στους αθλητές και τις αθλήτριες της κατηγορίας στήριξης 130.000 ευρώ. Ποσό που δείχνει πως ακόμη και όσοι μένουν εκτός των κατηγοριών δεν μένουν χωρίς την απαραίτητη οικονομική βοήθεια.

Από την Πάτρα έχουν ενταχθεί στον σχεδιασμό η Δέσποινα Μουρτά της Ολυμπιάδας (προπονήτρια η Ντίνα Μπορνιβέλλι), αλλά και η Ελπίδα Τόκα (προπονήτρια Γιάνα Σοουκούποβα), επίσης της Ολυμπιάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports