Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την άμεση κατασκευή του αυτοκινητόδρομου της "Πατρών-Πύργου" ζητούν εκπρόσωποι του Αναπηρικού Κινήματος

Την άμεση κατασκευή του αυτοκινητόδρομου...

Με ανάρτηση στην σελίδα τους στο facebook «Όχι άλλοι νεκροί και ανάπηροι στην Πατρών-Πύργου»

Οι διαχειριστές της σελίδας του facebook «Όχι άλλοι νεκροί και ανάπηροι στην Πατρών-Πύργου» εξέδωσαν ανακοίνωση για την ένταξη του αυτοκινητόδρομου στο ΕΣΠΑ 2014-2020. Οι διαχειριστές τονίζουν την ανάγκη της γρηγορότερης περάτωσης των εργασιών ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα και τραυματίες.

Η ανακοίνωση:

«Όπως ενημερωθήκατε τις τελευταίες μέρες, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020" εντάχθηκε ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα-Πύργος, από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, και ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίησή του, με τις 8 εργολαβίες στις οποίες έχει σπάσει το έργο.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου δεν θα ξεκινήσει νωρίτερα από το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2018, εμείς θα συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τους σκοπούς τις σελίδας που δημιουργήσαμε, εκφράζοντας τυχόν προβληματισμούς και ανησυχίες μας.

Χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο θα αναδεικνύουμε την αναγκαιότητα παράλληλης έναρξης των εργασιών όλων των εργολαβιών ώστε να μειωθεί όσο περισσότερο γίνεται ο χρόνος για τη συνολική κατασκευή του έργου (η διαδικασία υλοποίησης είχε ξεκινήσει εδώ και οι δυο χρόνια) ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα και να μην χρειαστεί να καθηλωθούν και άλλοι συμπολίτες μας σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ως εκπρόσωποι του αναπηρικού κινήματος και διαχειριστές της σελίδας «Όχι άλλοι νεκροί και ανάπηροι στην Πατρών-Πύργου», θα συνεχίζουμε να ενημερώνουμε και να ευαισθητοποιούμε τους συμπολίτες μας για την επικινδυνότητα του δρόμου και θα παρακολουθούμε την διαδικασία υλοποίησης του έργου.

Η άμεση έναρξη των κατασκευαστικών έργων είναι ζήτημα ζωής.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις