Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Α. Τραχήλη: Το 2019 και η μεγάλη ευκαιρία της Πάτρας

Α. Τραχήλη: Το 2019 και η  μεγάλη ευκαιρ...

"Αναμφίβολα η ανάληψη των Αγώνων αποτελεί μια σημαντική στιγμή για την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα"

Συγχαρητήρια στα μέλη της Επιτροπής Διεκδίκησης, στους τοπικούς φορείς και σ’ όλους όσοι εργάστηκαν ώστε η Πάτρα να καταθέσει έναν ολοκληρωμένο φάκελο και ν’ αναλάβει την διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 απευθύνει με δήλωση της η Αθηνά Τραχήλη, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

«Αναμφίβολα η ανάληψη των Αγώνων αποτελεί μια σημαντική στιγμή για την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα. Και, μαζί, μια σημαντική ευκαιρία ώστε η περιοχή να έρθει, μετά από πολλά χρόνια, στο κέντρο του διεθνούς αθλητικού ενδιαφέροντος και να δείξει τις δυνατότητες της. Κυρίως τις δυνατότητες της σε ανθρώπινο δυναμικό, σε στελέχη με τεχνογνωσία, με εμπειρία και ικανότητες ν’ ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις μιας διοργάνωσης με διεθνή εμβέλεια», αναφέρει στην δήλωση της η κ. Τραχήλη.

Και προσθέτει: «Χρειάζεται, πλέον, σκληρή δουλειά και καθολική υποστήριξη του όλου εγχειρήματος ώστε η πόλη να φανεί αντάξια των υποχρεώσεων που ανέλαβε. Και, φυσικά, χρειάζεται έμπρακτο και διαρκές ενδιαφέρον από την πλευρά της κυβέρνησης και όλων των εμπλεκομένων φορέων και τήρηση όλων των δεσμεύσεων ώστε το 2019 να σηματοδοτηθεί ως μια χρονιά ορόσημο για την μελλοντική πορεία της Πάτρας. Η εμπιστοσύνη που η αθλητική κοινότητα της Μεσογείου έδειξε προς την πόλη θα πρέπει να ανταποδοθεί με μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου. Και αυτή είναι η ευχή και η επιδίωξη όλων μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις