Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Με προσωπικό ασφαλείας η Γ' ΔΟΥ την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

Πάτρα: Με προσωπικό ασφαλείας η Γ' ΔΟΥ τ...

Το πρωτόκολλο θα μείνει ανοιχτό για όλο το ωράριο

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει η Γ’ ΔΟΥ Πατρών την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου μετά τις 9:30 το πρωί. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Αχαΐας, Ηλείας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου.

Το Πρωτόκολλο της υπηρεσίας θα μείνει κανονικά ανοιχτό μέχρι το πέρας του ωραρίου.

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 η Υπηρεσία θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας από τις 09:30 και μετά, λόγω της Ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Αχαΐας – Ηλείας – Κεφαλληνίας και Ζακύνθου.

Το Πρωτόκολλο της Υπηρεσίας μας (3ος όροφος) θα παραμείνει ανοικτό έως το πέρας του ωραρίου καθώς είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών για α) την Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού υπηρεσιών μετεγκατάστασης της Δ.Ο.Υ. Α’ Πατρών (Αρ. Πρωτ. 21662 /03-10-2017) και β) την Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την απεγκατάσταση – μεταφορά – εγκατάσταση του εξοπλισμού πληροφορικής της Δ.Ο.Υ. Α’ Πατρών στο νέο κτίριο (Αρ.Πρωτ.: 21750 /03-10-2017).»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υπεύθυνος κεντρικού σχεδιασμού του ΣΔΟΕ εξηγεί στο thebest.gr τι αλλάζει με την υπηρεσία που βάζει "λουκέτο" και στη Δ. Ελλάδα -ΗΧΗΤΙΚΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις