Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η εταιρεία Φορολογιστικές Λύσεις, χορηγός του 3ου TEDx Patras

Πάτρα: Η εταιρεία Φορολογιστικές Λύσεις,...

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον πολυχώρο Royal Theater

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η εταιρεία «Φορολογιστικές Λύσεις» στηρίζουν ως στρατηγικός συνεργάτης το Συνέδριο TEDx Patras, που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Royal Theater – παλιό Πτωχοκομείο της Πάτρας, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017. Θέμα του φετινού συνεδρίου είναι οι "Στιγμές - Moments".

Πιστό στην ιδέα των συνεδρίων TEDx, το TEDx Patras – με την βοήθεια της εταιρείας Φορολογιστικές Λύσεις - φέρνει κοντά ανθρώπους του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου, των τεχνών, του θεάματος και της κοινωνικής προσφοράς, με διακεκριμένους ομιλητές, στην Ελλάδα και διεθνώς ώστε να δημιουργήσουν μοναδικές “Στιγμές”.

Οι Φορολογιστικές Λύσεις, με συνεχή παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα της Πάτρας, στηρίζουν κάθε προσπάθεια προώθησης και ανάπτυξης ευκαιριών, διαλόγου και εξέλιξης της προσωπικότητας του ανθρώπου.

Να προσθέσουμε ότι η εταιρεία “Φορολογιστικές Λύσεις” (στην οδό Φιλοποίμενος 4 στην Πάτρα) προσφέρει ένα φάσμα φοροτεχνικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, μέσω μιας έμπειρης ομάδας εξειδικευμένων επαγγελματιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις