Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η «Ενωτική Παρέμβαση» για την ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 από την Πάτρα

Η  «Ενωτική Παρέμβαση» για την ανάληψη τ...

Χαιρετιζει την εξέλιξη

Σε ανακοίνωσή της η επιμελητηριακή παράταξη "Ενωτική Παρέμβαση" αναφέρει:  "Χαιρετίζουμε την ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 από την πόλη της Πάτρας και την άκρως επιτυχημένη διεκδίκηση από την πλευρά της πόλης, μιας διοργάνωσης που σηματοδοτεί τη δυναμική επιστροφή της στα αθλητικά γεγονότα διεθνούς εμβέλειας και την ενίσχυση του ρόλου της ως χώρου υποδοχής διοργανώσεων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Κάθε μεγάλη διοργάνωση, πέρα από την προβολή που φέρνει μαζί της επαναδιαπραγματευόμενη τη θέση της πόλης στο χάρτη, συνεπάγεται και ανάπτυξη με πολλαπλά οφέλη στον τομέα της οικονομίας, των επενδύσεων, του τουρισμού και  των υποδομών, με ορίζοντα την επίτευξη της επιδίωξης να αναδειχθεί η περιοχή σε αθλητικό και τουριστικό κόμβο.

Η εξωστρέφεια που προκύπτει από διοργανώσεις όπως αυτή, δημιουργεί παράλληλα τις προϋποθέσεις για έλξη επενδύσεων και σε άλλους τομείς της οικονομίας, για πολύπλευρη ανάπτυξη στη βάση ενός πλάνου συντονισμένων ενεργειών και δράσεων.  Η ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, θα δώσει την ευκαιρία στην πόλη της Πάτρας και στον νομό γενικότερα να αναδείξουν την πολιτιστική τους κληρονομιά και την ιστορία τους.

Για τους επιχειρηματίες της Πάτρας και της Αχαΐας, αυτό συνεπάγεται μια πρώτης τάξεως πρόκληση όχι μόνο επειδή κάθε αναπτυξιακή διοργάνωση δίνει τη δυνατότητα τόνωσης της οικονομίας, αλλά και επειδή αποτελεί αφορμή για προβληματισμό και δράση στην κατεύθυνση της συνεργατικότητας και της ένωσης των δυνάμεων του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου.

Υπ΄αυτή την έννοια είναι μια πρόκληση για όλους μας, μια πρόκληση για τον κόσμο του Επιμελητηρίου Αχαΐας και τη νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές, να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη από τη διοργάνωση δημιουργώντας μια πυραμίδα ευκαιριών που θα περιλαμβάνει όλο το εύρος της επιχειρηματικότητας με έμφαση στο πλέον ευαίσθητο και δοκιμαζόμενο κομμάτι της: τους μικρομεσαίους.

Συγχαίρουμε την Επιτροπή Διεκδίκησης των Αγώνων για την επιτυχημένη παρουσία της και τον άρτιο φάκελο που κατέφερε να καταρτίσει σε μικρό χρονικό διάστημα αποδεικνύοντας ότι η Πάτρα και ο νομός έχουν όλα τα εχέγγυα και τις δυνατότητες να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Επειδή η πόλη δεν έχει περιθώρια για άλλες χαμένες ευκαιρίες, ελπίζουμε αυτή η μεγάλη διοργάνωση να γίνει αφορμή για να ενώσει όλες τις δυνάμεις της αποδεικνύοντας ότι η ισχύς είναι εν τη ενώσει".

 

Για την «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»

οι Σύμβουλοι του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Βουκελάτος Κώστας

Ρώρος Γιώργος

Τζερμπίνος Γιάννης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις