Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Ζαφειρόπουλος έκλεισε το ραντεβού με τους δολοφόνους του! Νέα στοιχεία για την εν ψυχρώ εκτέλεση του δικηγόρου

Ο Ζαφειρόπουλος έκλεισε το ραντεβού με τ...

Η υπόθεση έχει σοκάρει το πανελλήνιο

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, η οποία έχει προκαλέσει πανελλήνιο σοκ. Ο Ζαφειρόπουλος, δεν άνοιξε μόνο την πόρτα στους δολοφόνους του αλλά ήταν κι εκείνος που έκλεισε το ραντεβού με τους δυο νέους «πελάτες», οι οποίοι με μια σφαίρα τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ μέσα στο γραφείο του.

Η αστυνομία έχει στην κατοχή της βίντεο με τα πρόσωπα των δραστών και  διεξάγει εκτεταμένες έρευνες αλλά δεν αποκλείεται αυτοί να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Τα νέα στοιχεία από την αστυνομία αναφέρουν ότι το ραντεβού που είχε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος το βράδυ της Πέμπτης (12.10.2017) δεν «κλείστηκε» όπως συνηθίζεται. Δεν έγινε τηλεφώνημα στη γραμματεία της εταιρίας του. Εκείνοι που ζήτησαν να δουν τον γνωστό δικηγόρο, φαίνεται πως επικοινώνησαν απευθείας με τον ίδιο.

Λίγο αφού έκλεισε το τελευταίο ραντεβού της ζωής του, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, τηλεφώνησε στη γυναίκα του. «Θα αργήσω λίγο το βράδυ, γιατί του ζήτησαν ραντεβού δυο νέοι πελάτες», είπε στη σύζυγό του.

Ήταν περίπου 19:00 το απόγευμα όταν οι δυο άνδρες έφτασαν στα γραφεία της δικηγορικής εταιρίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στην οδό Ασκληπιού 154.

Συνάντησαν τον ίδιο τον Ζαφειρόπουλο κι έναν 32χρονο νεαρό δικηγόρο, που εργάζεται στην εταιρία ως ασκούμενος. Αφού για λίγα λεπτά συζήτησαν «περί ανέμων και υδάτων», ζητήθηκε από τους «πελάτες» να μπουν στην ουσία της υπόθεσής τους.

Τότε, εκείνοι ζήτησαν να μιλήσουν κατ’ ιδίαν με τον 52χρονο ποινικολόγο. Ο Μ. Ζαφειρόπουλος, είπε στον 32χρονο συνεργάτη του να αποχωρήσει για να συζητήσει μαζί τους. Ο νεαρός δικηγόρος αποχώρησε. Όταν επέστρεψε, βρήκε τον εργοδότη του, νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος.

newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις