Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Εισαγόμενοι" οι δολοφόνοι του Ζαφειρόπουλου; Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ τα πρόσωπά των δραστών

"Εισαγόμενοι" οι δολοφόνοι του...

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εν ψυχρώ δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου με την ΕΛ.ΑΣ να κάνει focus στον τρόπο που έδρασαν οι δολοφόνοι και στα στοιχεία που άφησαν πίσω τους.  Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι αστυνομικοί έχουν ήδη στα χέρια τους πλάνα με τις κινήσεις των δυο δολοφόνων και κάμερα ασφαλείας από τράπζεζα τους κατέγραψε πριν αυτοί εισέλθουν στο γραφείο του δικηγόρου.

Επίσης, άλλη κάμερα καταστήματος, κοντά στην οδό Ασκληπιού κατέγραψε τους δράστες λίγα λεπτά μετά τη ψυχρώ δολοφονία. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει στα χέρια της τα πρόσωπα των δυο δολοφόνων.

Ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ο οποίος ήταν παρών στην αρχή της συνάντησης, τους είδε και συνομίλησε μαζί τους.Με βάση τη δική του, αρχική, περιγραφή πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 30 με 40 ετών. Ο ένας ψηλός και ο άλλος κοντός και μιλούσαν Μαφιόζικη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του- Άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους τουσπαστά ελληνικά.

 

Μάλιστα, η περιγραφή των δυο δραστών έχει πάει σε όλα τα σημεία εξόδου από τη χώρα. Άνδρες της Αστυνομίας ελέγχουν λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς αλλά και μεθοριακούς σταθμούς. Οι Αστυνομικοί θεωρούν, αυτή την ώρα τουλάχιστον, βέβαιο ότι οι δράστες είναι ήδη στο δρόμο εξόδου από τη χώρα.

Οι αστυνομικοί αυτά που τους κάνουν να θεωρούν πως οι εκτελεστές θα επιχειρήσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό. Δεν είναι μόνο τα “σπαστά” ελληνικά, λένε στο Newsit.gr έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

 

Ποιος ήταν ο δολοφονημένος δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος που τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ μέσα στο γραφείο του-Η σχέση της οικογένειας με τη Δυτική Ελλάδα

Το γεγονός ότι οι δράστες άφησαν πίσω τους ζωντανό μάρτυρα αλλά και το γεγονός ότι δεν ενδιαφέρθηκαν να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους δείχνει ότι πρόκειται για ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται για τις έρευνες της ελληνικής αστυνομίας.Πρώτον διότι δεν κινούνται στην Ελλάδα και δεύτερον, διότι φαίνεται πως εδώ δεν έχουν ποινικό παρελθόν, είναι δηλαδή “άγνωστοι”.

 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις