Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η DUR στρατηγικός συνεργάτης στο TEDxPatras 2017

Η DUR στρατηγικός συνεργάτης στο TEDxPatras 2017

Τρίτη χρονιά φέτος

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η DUR αποτελεί στρατηγικό  συνεργάτη στο TEDxPatras 2017, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στον πολυχώρο Royal Theater.  Το φετινό συνέδριο TEDxPatras με χορηγό την DUR έχει τίτλο «Στιγμές - Moments» που αξίζει να διαδοθούν, να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης ή/και να προβληματίσουν.

Κάθε ομιλία και κάθε δράση που θα παρουσιαστεί στη φετινή εκδήλωση θα αναδείξει στιγμές που σκοπό έχουν να εμπνεύσουν μέσα από τη δυναμική τους.
Πιστή στην ιδέα των συνεδρίων TEDx, η DUR θα διαμορφώσει μια tailor made εμπειρία για τους θεατές με τον τίτλο"One style moment can be a moment to explore yourself" αναδεικνύοντας το προσωπικό στοιχείο στην εμφάνιση προσφέροντας παράλληλα εξατομικευμένες στιλιστικές συμβουλές από εξειδικευμένους stylists.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος οι εθελοντές του TEDxPatras για τις ανάγκες της διοργάνωσης θα έχουν τη στιλιστική υπογραφή της DUR.

Η DUR, με συνεχή παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα της Πάτρας, στηρίζει κάθε προσπάθεια προώθησης και ανάπτυξης ευκαιριών, διαλόγου και εξέλιξης της προσωπικότητας του ανθρώπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις