Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1o Development - Intensive Tennis Camp 2017 - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1o Developme...

Στις εγκαταστάσεις του OnCourt Rio Tennis Club

Ένα έντονο, πρωτοποριακό, υψηλών τενιστικών προδιαγραφών για την Πάτρα τορνουά, το 1o Development - Intensive Tennis Camp 2017 ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Ένα άκρως επιτυχημένο τενιστικό τριήμερο που διοργάνωσε τo OnCourt Rio Tennis Club –Όμιλος Αντισφαίρισης Ρίου σε συνεργασία με τον καταξιωμένο αθλητή της ATP Θοδωρή Αγγελίνο, το οποίο έλαβε χώρα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του OnCourt Rio Tennis Club.

Όταν ο Θοδωρής Αγγελίνος και ο Νικόλας Αρβανιτακής ένωσαν τις δυνάμεις τους, τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους τόσο προπονητικά όσο και παικτικά ...το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Τόσο τα αγωνιστικά τμήματα juniors όσο και τα τμήματα ενηλίκων είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλά, να δοκιμάσουν αλλά τόσα, πάνω από όλα όμως απόλαυσαν σωστό και ποιοτικό τένις.

Η άψογη συνεργασία και ο απολύτως επαγγελματισμός του Θ. Αγγελινου με τον Ν. Αρβανιτάκη ,την υπόλοιπη προπονητική ομάδα του OnCourt Rio Tennis Club ,Λ. Κοτσώνης, Α. Στεφος αλλά βέβαια κ τους εξωτερικούς μας πολύ σημαντικούς συνεργάτες με τις πολύτιμες συμβουλές που έδωσαν στις ομιλίες του σε όλη την διάρκεια του 3ημέρου ,την Λ. Σακκούλη (διατροφολόγος), Μ. Γιαννακόπουλου (παιδοψυχίατρος), Α. Παππά (φυσικοθεραπεύτρια) δημιούργησαν όλες τις σωστές προϋποθέσεις για να στεφθεί με επιτυχία αυτό το camp.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports