Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Ένα... ανήσυχο βράδυ στις Γέφυρες με την Πέννυ Μπαλτατζή - Το thebest.gr ήταν εκεί- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ένα... ανήσυχο βράδυ στις Γέφυρες...
Χριστακόπουλος Θάνος

Τα έδωσε όλα η δημοφιλής τραγουδίστρια

Ένα, στην κυριολεξία, ανήσυχο βράδυ πέρασαν όσοι γέμισαν την Κυριακή το καφέ "Γέφυρες" του ΣΟΨΥ Πάτρας στην οδό Πατρέως, για να ακούσουν την αγαπημένη τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή. Η νεαρή τραγουδίστρια τα εδώ όλα, μαζί με τον κιθαρίστα της και δεν αρνήθηκε να τραγουδήσει ακόμα και τραγούδια που δεν είχε ξαναπεί.

Το κέφι καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν μεγάλο με όλους όσοι παραβρέθηκαν να το καταδιασκέδασαν. Πάντως δεν έλειψαν και τα "μικροπαράπονα" από την ίδια την καλλιτέχνη καθώς ο ενθουσιασμός του κοινού, που δεν έβαζε γλώσσα μέσα του, δεν της επέτρεψε να πει κάποια πιο χαλαρά και χαμηλών τόνων τραγούδια.

Πάντως αυτό δεν χάλασε το κέφι της Πέννυς η οποία συνέχισε ακάθεκτη και με καταπληκτική διάθεση. Το σίγουρο είναι ότι η τραγουδίστρια, που συμμετείχε αφιλοκερδώς στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Σεμνή, ούτε χειροκρότημα δεν ήθελε, φιλική και αντιστάρ, μίλησε στην καρδιά των παραβρισκόμενων.

"Δύσκολο πράγμα η ενσυναίσθηση... θέλω να φύγετε σήμερα από εδώ ξαλαφρωμένοι, να μου το υποσχεθείτε αυτό. Όλα όσα σας απασχολούν να τα αφήσετε απόψε εδώ. Κάντε χώρο για νέα λάθη. Όλα τα λάθη στο καλάθι", ήταν λίγα μόνο από τα όσα είπε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight