Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Kατσουράνης: "Δουλεύουμε για να φτιάξουμε μια ομάδα καλή, που θα μας οδηγήσει στην Α’ Εθνική"

Kατσουράνης: "Δουλεύουμε για να φτι...

Με σταθερά βήματα

Αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, με την ΑΕΚ στην Αγυιά, ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης ξεκαθάρισε, μιλώντας στην κάμερα του Novasports1HD, ότι στόχος της Παναχαϊκής είναι φτιάξει μια υγιή ομάδα με νέα παιδιά που θα μπορέσουν να την οδηγήσουν στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι δηλώσεις του:

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από τη νέα Παναχαϊκή:
«Ως επί των πλείστων νέα παιδιά με δίψα για διάκριση, με δίψα για να κάνουν καριέρα στο ποδόσφαιρο, που τους δίνεται η ευκαιρία σε μια ομάδα που προσπαθεί να οργανωθεί όσο μπορεί καλύτερα, να δείξουν ότι έχουν τις δυνατότητες να οδηγήσουν την Παναχαϊκή εκεί που ανήκει και που δεν είναι κάτι άλλο από την επιστροφή της στην Α’ Εθνική.

Νομίζω ότι αυτός είναι ο κύριος στόχος. Δουλεύουμε, σιγά-σιγά για να φτιάξουμε μια ομάδα καλή, να χτίσουμε ποδοσφαιριστές, να φτιάξουμε ποδοσφαιριστές, που θα μας οδηγήσουν στον δρόμο της επιστροφής στην Α’ Εθνική. Αυτό προσπαθούμε να φτιάξουμε και αν ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, πιστεύω ότι σιγά-σιγά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το αν η πόλη αγκαλιάζει αυτή τη νέα προσπάθεια: «Ναι, νομίζω ότι η πόλη είναι κοντά, βλέπει ότι γίνεται μια προσπάθεια με υγεία και με ειλικρίνεια, για μένα αυτά είναι τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία και είναι κοντά μας. Δεν έχουμε έρθει εδώ να το παίξουμε μάγοι, ούτε να κοροϊδέψουμε κανέναν, προσπαθούμε μέσα από την τεχνογνωσία που έχουμε για το ποδόσφαιρο μαζί με όλους όσοι αυτή τη στιγμή απαρτίζουν αυτόν τον οργανισμό που λέγεται Παναχαϊκή, να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές συνθήκες στην καθημερινότητά τους, ώστε να τους βελτιώσουμε και να φτάσουμε σε ένα σημείο καλό».

Για το ότι έζησε έντονα το ματς με τον Νίκο Λυμπερόπουλο: «Εντάξει, ο καθένας από την πλευρά του κοιτάει ότι το καλύτερο για την ομάδα του. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο έτσι πρέπει να είναι, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα και να οδηγηθούμε σε ένα καλό ποδόσφαιρο, όπου όλοι θα έχουν δικαίωμα και στη νίκη και στην ισοπαλία και στην ήττα. Αυτό είναι στην ουσία το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Μαζί παρακολούθησαν το φιλικό Κατσουράνης και Λυμπερόπουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports