Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Τώρα για την Πάτρα»: Έγινε αυτοψία στο κτίριο του Δημ. Ωδείου και αν ναι ποιο είναι το πόρισμα;

«Τώρα για την Πάτρα»: Έγινε αυτοψία στο ...

Επίσης ρωτά γιατί η δημοτική αρχή αποσιώπησε αρχικά το γεγονός

Στο θέμα του κτιρίου του Δημοτικού Ωδείου Πατρών όπου έπεσε ένα μεγάλο τμήμα από το ταβάνι, επανέρχεται με ανακοίνωση της η Δημοτική Κίνηση «Τώρα για την Πάτρα».

Όπως αναφέρει, το κτήριο που στεγαζόταν το Δημοτικό Ωδείο είχε ανακαινιστεί και συντηρηθεί το 2012 δηλαδή μόλις δύο χρόνια πριν το παραλάβει η Δημοτική Αρχή. Όπως όλα τα νεοκλασικά διατηρητέα κτήρια έτσι και αυτό απαιτούν τακτική ετήσια επιθεώρηση και συντήρηση. Από την επίσκεψη που κάναμε στο χώρο είναι εμφανής η απουσία ακόμα και της στοιχειώδους φροντίδας.

Έτσι με αφορμή τη καθυστέρηση να δοθούν ακόμα και οι στοιχειώδεις απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή για τα αίτια της κατάρρευσης μέρος της οροφής του Δημοτικού Ωδείου και φυσικά για το μέλλον των μαθητών του Ωδείου επανερχόμαστε και ρωτάμε :

1.            Έγινε αυτοψία στο κτίριο και αν ναι ποιο είναι το πόρισμα ;

2.            Έγινε αυτοψία στα υπόλοιπα κτίρια του ωδείου για να προλάβουμε παρόμοια περιστατικά;

3.            Ποιος ευθύνεται για την αδιαφορία και την αδράνεια στις ανησυχίες των γονέων που επανειλημμένα είχαν ενημερώσει για την εικόνα του κτιρίου αυτού όσο και του άλλου επί της οδού Αράτου;

4.            Γιατί επέλεξε η δημοτική αρχή να αποσιωπήσει αρχικά το γεγονός και το έφερε υποβαθμισμένο ως ενημέρωση αντί έκτακτο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Τομέα και αν δεν επέμεναν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ίσως να το μαθαίναμε με ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση;

5.            Ποιος είναι ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής για την ομαλή λειτουργία των τμημάτων που στεγάζονταν στον εν λόγω χώρο;"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις