Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εξόργισε το διαδίκτυο η ανάρτηση του Τσιάρτα για την αλλαγή φύλου

Εξόργισε το διαδίκτυο η ανάρτηση του Τσι...

Έκανε δυο ακόμη αναρτήσεις για να αιτιολογήσει τη θέση του

Έντονες αντιδράσεις, θετικές και κυρίως αρνητικές, προκάλεσε η ανάρτηση του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν ατζέντη Βασίλη Τσιάρτα, με αφορμή το νομοσχέδιο που εγκρίθηκε από τη Βουλή για την ταυτότητα αλλαγής φύλου. Μάλιστα μετά τις αντιδράσεις, ο κ. Τσιάρτας έκανε άλλες δυο αναρτήσεις στη σελίδα του στο facebook, για να αιτιολογήσει τη θέση του.

Αυτό που φάνηκε να εξοργίζει τους χρήστες του διαδικτύου, ήταν η επί της ουσίας εξίσωση της αλλαγής φύλου με τους παιδεραστές. Συγκεκριμένα ο Βασίλης Τσιάρτας στην αρχική του ανάρτηση είχε γράψει:

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν.

Υ. Γ

Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα.»

Μετά από λίγες ώρες ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε νέα ανάρτηση στην οποία ανέφερε πως: «Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση».

Συγκεκριμένα έγγραψε:

«Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια έχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να εχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε άλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν κ παιδιά όπως επίσης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν . Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Κ αυτά τα ότι όποιος δε συμφωνεί είναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του κάθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση.»

Πριν από λίγη ώρα ο Βασίλης Τσιάρτας έκανε και νέα ανάρτηση όπου, λέει ότι δεν συγκρίνει αυτούς που κάνουν αλλαγή φύλου με τους παιδεραστές.

«Βιαστήκατε κάποιοι να παρερμηνεύεσετε την αναφορά που έκανα για τους παιδόφιλους με αφορμή την αλλαγή φύλου απ´τα 15. Φυσικά κ δεν γίνεται σύγκριση απλά με την φόρα που έχουν πάρει κ νομιμοποιούν τα διάφορα αφύσικα μένει να δούμε κ αυτό με τους παιδόφιλους.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight