Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Είναι Ελληνίδα, κόρη της δημοσιογράφου Κάτιας Δημοπούλου, πρωταγωνιστεί σε Βοργίες και Tyrant και θεωρείται το νέο hot πρόσωπο στο Χόλιγουντ-ΦΩΤΟ

Είναι Ελληνίδα, κόρη της δημοσιογράφου Κ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Η Melia kreiling παίζει στη νέα ταινία του Βούλγαρη

Είναι όμορφη, εντυπωσιακή, πετυχημένη ηθοποιός, έχει τον «αέρα» της χολιγουντιανής σταρ και τρέχει στις φλέβες της ελληνικό αίμα. Πρόκειται για την  ελληνοαμερικανίδα Μελία Κρίλινγκ η οποία έγινε γνωστή μέσα από τα «Tyrant», «The Borgias» κ.α.

Το «Τελευταίο σημείωμα» του Π. Βούλγαρη κάνει πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη

Μητέρα της είναι η δημοσιογράφος Κάτια Δημοπούλου. Γεννήθηκε στη Γενεύη, μεγάλωσε στην Αθήνα, ζει στο Λονδίνο και τα καλοκαίρια της είναι ελληνικά.

 

Όπως είχε δηλώσει, πριν κάποια χρόνια, σε συνένετυξή της στο περιοδικό people ποτέ δεν φαντάστηκε τον εαυτό της ηθοποιό.

«Από μικρή ήθελα να γίνω χορεύτρια. Φοιτούσα στο φυτώριο της Κρατικής Σχολής Χορού, στο Κολωνάκι. Όταν είδα μια παράσταση της Pina Bausch, μαγεύτηκα. Tότε αποφάσισα να ασχοληθώ με το σύγχρονο χορό. Το 2004 πήγα στην Αγγλία, για να σπουδάσω στο Northern School of Contemporary Dance»

ο σύγχρονος χορός «σημάδευε» το κορμί της: «Τα μαθήματα ήταν καθημερινά, από τις 8.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα. Επιπλέον, είχαμε πρόβες για τις παραστάσεις και κατέληγα να φεύγω από τη σχολή στις 9.00 το βράδυ. Ο σύγχρονος χορός καταπονεί, γιατί οι κινήσεις πηγαίνουν αντίθετα με τη ροή του σώματος. Στην πορεία ενός χορευτή τα ατυχήματα είναι πολύ συχνά. Το ίδιο συνέβαινε και σε εμένα. Θεραπευόμουν και επέστρεφα στις πρόβες, όλα αυτά έως το 2009, όταν το γόνατό μου δεν άντεξε. Αναγκάστηκα να γυρίσω στην Ελλάδα για να κάνω φυσικοθεραπείες. Όταν τις ολοκλήρωσα, ξεκίνησα να χορεύω στην ομάδα Σχεδία.

Με τη μητέρα της, Κάτια Δημοπούλου.

Με τη μητέρα της, Κάτια Δημοπούλου.

Με τη μητέρα της, Κάτια Δημοπούλου.

Ύστερα από δύο εβδομάδες παραστάσεων, έβλεπα ότι το σώμα μου δεν άντεχε. Τότε αποφάσισα να σταματήσω να χορεύω επαγγελματικά. Ήταν απόφαση ευθύνης». Και τότε ήρθε η καταλυτική παρότρυνση της μητέρας της: «Μου ζήτησε ως χάρη, για να ξαναβρώ μια κατεύθυνση, να πάω σε δραματική σχολή. Έτσι, πέρασα στο London School of Dramatic Art. Πάντα μου έλεγαν ότι έπρεπε να γίνω ηθοποιός, γιατί έβλεπαν ότι είμαι drama queen. Έπαιζα σε παραστάσεις, αλλά δεν με ενδιέφερε επαγγελματικά, γιατί ήμουν αφοσιωμένη στο χορό». Τέσσερα χρόνια μετά, το 2013, η Melia κέρδισε το ρόλο της ερωμένης του Jeremy Irons στη σειρά Οι Βοργίες. «Είναι εκπληκτικός και πολύ υποστηρικτικός. Όταν έβλεπε ότι στεκόμουν λάθος σε κάποια λήψη, με την πλάτη, με γύριζε στη σωστή θέση, για να μην πάει χαμένο το πλάνο μου. Πάντα με διακριτικότητα» λέει για το βραβευμένο με Όσκαρ Irons.

Την ηθοποιό θα δούμε και στην ταινία «Το τελευταίο σημείωμα του Pαντελή Βούλγαρη που θα βγεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη Οκτωβρίου.  Εκεί θα υποδυθεί την Χαρά Λιουδάκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight