Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αποχαιρέτησαν τον ακορντεονίστα της Ρήγα Φεραίου - Συγκίνηση στην κηδεία του στον Καθολικό Ναό της Πάτρας - Ποια είναι η ιστορία του - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποχαιρέτησαν τον ακορντεονίστα της Ρήγα...

Ο Πολωνός μουσικός έφυγε από την ζωή αναπάντεχα το βράδυ της Κυριακής

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε σήμερα το πρωί η κηδεία του Πολωνού μουσικού, Γιάροσλαβ, στον Καθολικό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα. Ο γνωστός ακορντεονίστας έφυγε από την ζωή αναπάντεχα, σε ηλικία 54 ετών την Κυριακή το βράδυ.

Ο Πολωνός μουσικός ήταν αρκετά αγαπητός στην Καθολική κοινότητα της Πάτρας, καθώς επισκεπτόταν το ναό και αρκετές φορές έπαιζε στο εκκλησιαστικό όργανον την αγαπημένη του ψαλμωδία.

Πάνω από 60 συγγενείς και φίλοι μαζεύτηκαν σήμερα στον Καθολικό Ναό για αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους Γιάρο, και να συλλυπηθούν τα δύο του παιδιά, Πάτρικ και Μόνικα, που κατάφεραν να έρθουν στην Πάτρα για να αποχαιρετίσουν τον πατέρα τους.

Η γυναίκα του και η άλλη του κόρη δεν κατάφεραν να έρθουν από την Πολωνία. Η ταφή του θα γίνει στο Β΄Δημοτικό Νεκροταφείο της Πάτρας στη Λεύκα.

 

Πρώτη δημοσίευση 12:20

 

Ο 54χρονος είχε έρθει στην Πάτρα πριν από 12 χρόνια, μαζί με την οικογένειά του. Οι κόρες του και η σύζυγός του δεν έμειναν όμως εδώ και μεσούσης της οικονομικής κρίσης επέλεξαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Ο ίδιος και ο γιος του όμως έμειναν στην Πάτρα. Ο μουσικός έπαιξε σε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις σε νυχτερινά καταστήματα της Πάτρας, σε καφετέριες, ταβέρνες και σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ήταν δάσκαλος μουσικής με μεγάλες γνώσεις γύρω από την τέχνη του. Η κρίση όμως τον οδήγησε και αυτόν στο να γίνει μουσικός του δρόμου.Επέλεξε να συνεχίσει να παίζει μουσική με το ακορντεόν του στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου για να μπορεί να συντηρείται.

Το σκυλάκι του, η Νταίζη ήρθε μαζί του από την Πολωνία όπου την είχε βρει στο δρόμο. Από τότε και μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν αχώριστοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις