Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οδηγός νταλίκας άφησε την τελευταία του πνοή στην καμπίνα του φορτηγού του

Οδηγός νταλίκας άφησε την τελευταία του ...

Συνέβη στην Κρήτη το απόγευμα της Τρίτης 3/10/2017

Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Τρίτης 3 Οκτωβρίου 2017 στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας – Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, ένας επαγγελματίας οδηγός, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην καμπίνα της νταλίκας που οδηγούσε.

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 17:30, όταν ο άτυχος άνδρας ηλικίας περίπου 40 χρόνων, έχασε τον έλεγχο του βαρέος οχήματος, το οποίο αφού διέγραψε μια τρελή πορεία με μεγάλη ταχύτητα, εξετράπη της πορείας του, βγήκε από τον δρόμο στα χωράφια και «καρφώθηκε» πάνω σε ένα δέντρο.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή άνδρες της Τροχαίας και διασώστες του ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν πολύ αργά για τον οδηγό, όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε ένα ακόμη άτομο που επέβαινε στη νταλίκα, η κατάσταση της υγείας του ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία.

Η μαρτυρία του συνοδηγού θεωρείται βαρύνουσας σημασίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα ο 40χρονος οδηγός έχασε τις αισθήσεις του στο τιμόνι και ενώ οδηγούσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις