Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ελεύθερος μετά από 6 μήνες ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης! Συνελήφθησαν 7 από τους απαγωγείς

Ελεύθερος μετά από 6 μήνες ο επιχειρηματ...

Έφοδος της αστυνομιας τα ξημερώματα

Μετά από έξι μήνες αφέθηκε ελεύθερος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης! Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε έφοδος από την Αστυνομία. Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης βρέθηκε σώος, σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων περίπου τέσσερα χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο στο δρόμο προς Χανιά. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι αστυνομικοι τον βρηκαν δεμένο, φανερά αδυνατισμένος, σκιά του εαυτού του. Oεπιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Ρέθυμνο όπου βρισκεται η οικογένειά του.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν ήδη συλλάβει επτά άτομα ως εμπλεκόμενα στην απαγωγή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απαγωγείς, στην πλειοψηφία τους με καταγωγή από την Κρήτη είχαν μεταφέρει τον επιχειρηματία σε τρία με τέσσερα διαφορετικά σημεία κατά τη διάρκεια της εξάμηνης κράτησής του. Το τελευταίο ήταν η μάνδρα των αυτοκινήτων στο οποίο έγινε η επιχείρηση τα ξημερώματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί εισβάλλοντας στο κρησφύγετο των απαγωγέων που εντοπίστηκε τέσσερα χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου κατάφεραν να πιάσουν “στον ύπνο” τους απαγωγείς.

Αυτό που κάνει εντύπωση και δείχνει τις συνθήκες στις οποίες ζούσε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης τους τελευταίους έξι μήνες, είναι το γεγονός ότι βρέθηκε δεμένος πισθάγκωνα.

Ήταν 30 Μαρτίου όταν οι απαγωγείς είχαν ακινητοποιήσει τον επιχειρηματία που κινούνταν με το αυτοκίνητό του.

Οι δράστες είχαν ζητήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ για την απελευθέρωσή του. Από τότε οι απαγωγείς “έριξαν” πολλές φορές το ποσό που απαιτούσαν καθώς η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη αδυνατούσε να συγκεντρώσει το ποσό, λέγοντας ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις