Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 - Ξεχώρισε η σέξι Μαρία Σολωμού

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παρουσίαση του προγρά...

Η εκδήλωση έγινε στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση

Μία σημαντική μέρα ήταν αυτή την Πέμπτη 28/9/2017 για την οικογένεια του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1! Όλες οι συντελεστές του καναλιού με προεξάρχοντες τον Θοδωρή Κυριακού – Γενικό Διευθυντή του Ομίλου και τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος Marketing και Επικοινωνίας του AΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο ήσαν παρόντες στην επίσημη εκδήλωση παρουσίαση του προγράμματος για τη νέα σεζόν που έγινε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Λ. Συγγρού, στην Αθήνα.

Οι τηλεθεατές έχουν ήδη πάρει μία γεύση από τις εκπομπές και τις σειρές που θα τους καθηλώσουν στους τηλεοπτικούς τους δέκτες στην αγαπημένη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών συναντήθηκαν όλα τα λαμπερά ονόματα του καναλιού του Αμαρουσίου καθώς και εκπρόσωποι του Τύπου.

Ανάμεσα στις πιο λαμπερές παρουσίες ήταν αυτή της Φαίης Σκορδά αλλά και της σέξι Μαρίας Σολωμού και της πάντα αριστοκρατικής Κάτιας Δανδουλάκη.

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 δόθηκε η βασική γραμμή του, η οποία στηρίζεται στην γνήσια ψυχαγωγίας και την ουσιαστική ενημέρωση. Στόχος του σταθμού είναι το νέο πρόγραμμα να αναδείξει για μία ακόμα χρονιά τον ΑΝΤ1 σε πρώτη τηλεοπτική επιλογή του κοινού.

Παρόντες ήσαν ακόμα οι Θέμης Γεωργαντάς, Μαριάννα Τουμασάτου, Ζέτα Μακρυπούλια, Νίκος Μουτσινάς, Μάριος Αθανασίου, Βασιλική Ανδρίτσου, Δημήτρης Σταρόβας, Κώστας Κόκλας, Πέτρος Λαγούτης, Νικολέτα Ράλλη, κ.α.

Οι φωτ. είναι από Eurokinissi.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight