Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σοβαρός τραυματισμός του Σέρχιο Αγουέρο σε τροχαίο με ταξί στο Αμστερνταμ

Σοβαρός τραυματισμός του Σέρχιο Αγουέρο ...

Ο Αγουέρο φορούσε ζώνη ασφαλείας, γεγονός που περιόρισε την ζημιά

Ένα σπασμένο πλευρό είναι τελικά ο απολογισμός του τραυματισμού του Σέργιο Αγουέρο στο Αμστερνταμ, όταν ταξί που επέβαινε έπεσε πάνω σε κολώνα, όπως αναφέρουν ΜΜΕ σε Αργεντινή, Ισπανία και Αγγλία.  Η εφημερίδα της Αργεντινής Ol, ανέφερε ότι ο  Αγουέρο, ο οποίος βρισκόταν στην Ολλανδία για να παρευρεθεί σε μια συναυλία του Μαλούμα, βρισκόταν σε ένα ταξί κατά την επιστροφή του στο αεροδρόμιο, όταν το όχημα έπεσε πάνω σε μία κολώνα.

Ο Αγουέρο φορούσε ζώνη ασφαλείας, γεγονός που περιόρισε την ζημιά που θα μπορούσε να πάθει. Ο εκτιμώμενος χρόνος που θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων, είναι ένας με δύο μήνες. Ετσι θα χάσει τις προκριματικές συναντήσεις της  Αργεντινής για το Μουντιάλ 2018, στις 5 και 10 Οκτωβρίου, με  Περού στην Bombonera και Ισημερινό στο Κίτο, αλλά και παιχνίδια της Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει σχολιάσει  ακόμη τα δημοσιεύματα, αλλά ο πρώην σύλλογος του στην Αργεντινή, Ιντεπεντιέντε, έγραψε στο Twitter: «Δύναμη και γρήγορη ανάκαμψη. Όλη η Ιντεπεντιέντε είναι μαζί σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή». Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο Stamford Bridge, το Σάββατο.

Η φωτογραφία είναι από el.wikipedia.org

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: 55 «αστέρια» για την κορυφαία εντεκάδα

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports